Muntatge fotogràfic de Pablo Urdangarín i la Infanta Cristina.

Pablo Urdangarín deixa anar una bomba sobre la seva mare, la infanta Cristina

El fill d'Iñaki, Pablo Urdangarin, no descarta res sobre la separació dels seus pares

Pablo Urdangarin és un dels més afectats per la ruptura dels pares. Actualment, ha hagut de fer front a un cessament de convivència que va agafar tothom per sorpresa.

Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó han estat sens dubte els protagonistes de la premsa rosa últimament. El motiu principal és l'exclusiva d'unes imatges del pare de Pablo Urdangarin passejant amb una dona per la platja. Després de molt enrenou, es va revelar que era Ainhoa Armentia, una companya de treball de l'exduc de Palma.

Després de la gran agitació suscitada per la publicació de les imatges, Urdangarin i la Infanta Cristina no van tenir més remei que pronunciar-s'hi. En aquest sentit, mitjançant un comunicat oficial, anunciaven la interrupció de la relació matrimonial. Així doncs, sembla que pròximament es podrien divorciar oficialment.

Tot i això, Pablo Urdangarin, un dels fills de la parella, avui deixava la porta oberta a una possible reconciliació entre els seus pares. El jove, amb tan sols 21 anys, ha hagut de fer front a la constant pressió de la premsa durant aquestes últimes setmanes. Malgrat la seva curta edat, Pablo Urdangarin sempre ha mostrat una actitud molt correcta davant les preguntes constants dels reporters que no han deixat de seguir-lo.

El fill d'Iñaki Urdangarin deixa caure una informació que ningú no esperava

Pablo Urdangarin no s'ha tallat a l'hora de deixar anar alguna cosa que ningú esperava. El jove deixava la porta oberta a una possible reconciliació entre els pares, l'exduc de Palma i la infanta Cristina.

Quan els reporters li han preguntat sobre un possible apropament entre la seva mare i Iñaki Urdangarin, Pablo Urdangarin responia amb naturalitat: «Sí, jo crec que sí. No sé, seria normal, sí». Així, doncs, el fill d'Iñaki i Cristina manté l'esperança que les diferències entre els seus pares s'arreglin.

Primer pla de Pablo Urdangarin
El fill d'Iñaki Urdangarin deixa la porta de la reconciliació oberta entre els pares. | Arxiu 

Quan la reportera insistia: «Sou optimistes amb aquesta situació de poder tornar a estar tots junts?», el jove tornava a assenyalar concisament: «Sí, tant de bo».

El matrimoni va deixar clar que la prioritat dels dos era el benestar dels seus fills. «El compromís amb els nostres fills roman intacte», assenyalaven al mateix comunicat on van fer pública i oficial la seva ruptura.

Pablo parla després dels rumors de ruptura entre Iñaki Urdangarin i Ainhoa

Fa només uns dies, 'Socialité' treia a la llum la remor que Urdangarin i la seva nova parella, Ainhoa Armentia, podrien haver trencat. La periodista María Patiño assegurava al seu programa que el pare de Pablo Urdangarin i Ainhoa podrien estar «en un temps de reflexió». Segons el mitjà, sembla que l'exduc de Palma vol recuperar els seus fills, que estarien molestos amb ell.

La Infanta Cristina podria estar a Abu Dabi

Segons publicava fa uns dies el diari digital 'Informalia', Cristina de Borbó hauria estat pensant a marxar a Abu Dabi per reunir-se amb el seu pare, Joan Carles. El rei emèrit podria donar-li suport després de la ruptura amb Urdangarin. A més, seria una bona idea si vol apartar els seus fills del gran enrenou mediàtic provocat per la ruptura.

Tanmateix, Pablo Urdangarin no ha volgut pronunciar-se sobre el tema. Tot i haver acaparat titulars durant aquestes últimes setmanes, la privadesa es manté, ja que no se sap amb certesa on i com es troba la seva mare, Cristina de Borbó. Quan els periodistes han preguntat diverses vegades a Pablo Urdangarin si la seva mare era a Abu Dhabi, sentenciava educadament: «No ho sé, la veritat és que prefereixo no comentar res. Gràcies».