Primer pla de Pablo Urdangarin.

Pablo Urdangarin revela la notícia de la seva xicota i es prepara per al pitjor

Pablo Urdangarin està a punt d'afrontar nous canvis a la seva vida

Pablo Urdangarin és, sens dubte, el fill de la infanta Cristina que més interès desperta als mitjans de comunicació. Tot i això, Pablo està molt centrat en la seva carrera esportiva i no li agrada gaire se'l relacioni amb la premsa rosa.

Els seus pares han intentat protegir-lo al màxim de les càmeres. Però ell ja és més gran i els mitjans han revelat noves informacions sobre el fill d'Iñaki.

Els últims mesos no han estat gens senzills per a Pablo, ja que ha hagut de veure com el matrimoni dels seus pares es trencava.

I en qüestió de mesos, el seu pare refeia la seva vida sentimental amb Ainhoa Armentia. Tots recordem encara el gran enrenou mediàtic que va ser al seu dia i això no li va agradar gens al jove.

Pablo Urdangarin estaria a punt de començar una nova vida

Pablo només té 21 anys, una edat de canvis, d'evolucionar en tots els aspectes. I això és just el que estaria a punt de passar-li. Pablo Urdangarin està molt centrat en la seva carrera esportiva. Actualment, és jugador d'handbol a la segona plantilla del FC Barcelona.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta del FC Barcelona
Pablo Urdangarin està molt centrat en la seva carrera esportiva com a jugador d'handbol. | EP

 

Per a Pablo és tot un orgull poder estar en aquest club, ja que va ser el mateix que va col·locar el seu pare a dalt de tot en aquest esport. Ell mateix va revelar que el seu pare va ser un dels pilars fonamentals que va fer que s'enamorés de l'handbol.

Així ho explicava en una de les poques declaracions que ha fet davant dels mitjans de comunicació. «He pogut aprendre molt dels meus pares. El meu pare, per exemple, també ha estat esportista i ha hagut d'estudiar alhora que jugava a handbol», va remarcar el jove.

No hi ha cap mena de dubte que Pablo Urdangarin ha estat sotmès a una pressió mediàtica desmesurada. Per això, ara l'esportista només busca tranquil·litat i intentar passar totalment desapercebut per les càmeres.

El jove ha pres una decisió molt important sobre això. Pablo ha decidit independitzar-se i mudar-se a un pis compartit. Però no ho ha fet sol, el fill de la infanta Elena compartirà pis amb dos dels seus amics d'handbol.

El portal Vanitatis ha revelat algunes característiques del nou immoble. Es tracta d'un luxós dúplex situat a una urbanització que es troba a Sant Joan Despí. La veritat és que mudar-te amb dos dels teus millors amics és el somni de qualsevol jove.

Pablo Urdangarin i la seva discreta vida sentimental

Pablo Urdangarin és al focus mediàtic pràcticament des del dia que va néixer. Ser un aristòcrata té els seus avantatges, però també els seus inconvenients. Pel jove, haver de fer front als focus de la televisió no és una cosa fàcil.

Primer pla de Pablo Urdangarin
Pablo Urdangarin no vol que tothom opini de la seva vida privada. | Arxiu
 

Després de l'enrenou mediàtic per la nova parella del seu pare, Pablo va aprendre molt bé la lliçó. El net de Joan Carles I no vol saber res relacionat amb la premsa si s'involucra en la seva vida privada.

Se sap molt poc sobre la vida sentimental de Pablo Urdangarin. Segons han confirmat algunes fonts properes a la família, «el jove no té parella de moment». Ell mateix ha confirmat amb la seva discreta manera d'actuar davant dels mitjans que no té cap mena d'interès a parlar sobre aquest tema.

L'última cosa que vol Pablo és que els seus passos siguin analitzats i seguits per la premsa rosa. Per això, el noi esquiva qualsevol programa relacionat amb això, encara que està preparat per a la pressió mediàtica.