Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paco Léon.

Paco León se separa i sorprèn en mostrar la primera foto de la seva filla Manuela

Paco León no sol mostrar la seva vida privada

Paco León és un actor conegut per tots després que saltés a la fama a 'Homo Zapping'. A més a més, l'actor va tenir un gran reconeixement en interpretar Luisma de la sèrie 'Aída'. Ara, però, León ha sorprès tothom amb una foto de la seva petita a les seves xarxes socials.

I és que ha celebrat el 12è aniversari de la seva única filla i quina millor manera de fer-ho que pujant-ne una foto a les xarxes socials.

Tot i això, si alguna cosa ha destacat l'intèrpret durant aquests 12 anys, és preservar la intimitat de la seva petita tot el que ha pogut. És a dir, tenir cura de la privadesa de la menor ha estat una de les grans obsessions de l'actor i de l'Anna, dona de la qual es va separar fa uns mesos.

Paco León publica una fotografia molt especial

Parlem d'Anna R. Costa, que igual que el seu pare, també és una persona mediàtica, ja que compta amb una llarga trajectòria com a productora audiovisual. Això sí, en una data tan assenyalada com aquesta ha animat l'actor a trencar aquesta privadesa i compartir una imatge inèdita amb Manuela.

Primer pla de Paco Léon.
Paco León ha compartit una foto de la seva nena | Europa Press

El cas és que Paco León ha compartit una fotografia de Manuela quan era un nadó. Una instantània del març del 2010 que ha fet les delícies dels 1,8 milions de seguidors que acumula a les seves xarxes socials.

D'aquesta manera, en la foto podem apreciar que la nena ha sortit al seu pare amb aquests ulls blaus tan característics que té l'actor i el director espanyol.

Aquesta instantània, que ja acumula milers de 'likes', l'ha acompanyat amb un missatge breu: «Avui fa 12 anys que va arribar al món aquesta benedicció de persona». Així diu el 'post', que està carregat de felicitacions d'amics i seguidors de Paco León.

Paco León, un gran pare

Paco León i Anna Costa van acordar al seu dia no exposar gaire la seva filla, però el director de 'Kiki: el amor se hace' va publicar una imatge de la menor ja fa tres anys.

A la imatge vèiem la petita estirada sobre Carmina Barrios, la mare de l'actor i àvia de la nena, mentre gaudien d'un dia en família.

Imatge de Paco León.
Descobreix què no sabies de la vida de Paco León | GTRES

La frenètica activitat professional que ha tingut Paco León en els darrers 20 anys ha provocat que no hagi pogut ser a casa tant com li hagués agradat.

Llavors, la seva exdona és la persona que li ha donat «aquesta cobertura i aquesta complicitat» per poder dedicar-se «moltíssim més a tot allò que és la criança» de la seva nena. De fet, fa un temps, en una entrevista per a 'Vanity Fair' es va definir com a «pare consentidor, a l'antiga».

Imatge de Paco León amb la seva filla Manuela passejant pel carrer
Manuela, que ara té 12 anys, és la filla de Paco León | GTRES

A més, l'actor va referir-se al futur de la petita sabent que la seva branca paterna ha enfocat la seva carrera al món artístic. «Prefereixo que sigui protètica dental o una cosa així més tranquil·leta. Però després mai saps, és clar», ha dit.

Paco León i Anna Costa fa un any que estan separats

Paco León i la seva ex, que van separar els camins el 2021, es van conèixer en una obra de teatre fa 14 anys. «Quan jo vaig conèixer l'Anna, tenia xicot. Tenia parella jo, no ella», deia l'actor al programa de Bertín Osborne, 'Mi casa es la tuya'. L'actor va tenir la sensació quan la va conèixer que «aquesta és per sempre».

Imatge de Paco León i Anna R. Costa posant a un photocall
Paco León i Anna R. Costa posant a un 'photocall'   | GTRES

Anys més tard, Paco León es va convertir en pare de la seva única filla, Manuela. I a la mateixa entrevista, el director d''Arde Madrid' va afirmar que no tenia pensat tenir més fills. I és que tenia «un altre fill postís», fent referència al fill que tenia l'Anna, fruit d'una relació prèvia.