Paco Lobatón explica la veritat sobre un mític cas de 'Quién sabe dónde'

El periodista estava investigant la desaparició de Gregorio Cobos
Paco Lobatón durant un programa de 'Quién sabe dónde' | Cedida

 

El presentador Paco Lobatón va acudir la setmana passada a 'Hoy presentamos...' del FesTVal de Burgos, al costat de Roberto Brasero, Ana García Lozano, Luis Larrodera i Juan Manuel López. Durant el programa, el periodista va fer balanç del seu recorregut com a presentador i va recordar inevitablement els seus anys al programa ‘Quién sabe dónde’, segons explica 'VerTele'.

El presentador va explicar que avui dia contínua relacionat amb el tema de les persones desaparegudes i va recordar el que va ocórrer en un dels seus casos més sonats per la seva peculiaritat. A mitjans dels anys 90, el programa buscava a un tal Gregorio Cobos del que la seva família no havia tornat a saber res més. Una nit, Lobatón va donar pas a una trucada que assegurava ser Gregorio, però tenia veu de dona. En aquest moment, el presentador es va quedar totalment desorientat i li va preguntar reiteradament si trucava en relació amb la desaparició o si era ell la persona desapareguda. Un moment històric de la nostra televisió i que ara ha explicat el presentador.

 

«La història va ser que Gregorio va marxar del seu poble perquè el que volia era un canvi de sexe. En aquests anys no estava tan normalitzat com ara i ell va voler trencar amb la seva vida anterior. Quan va trucar ja era una dona i per això va ocórrer aquell moment que encara es pot veure a Youtube», va explicar el presentador.