El servei de pagament Visa cau a Europa

Els motius de la caiguda encara es desconeixen i Visa assegura que és intermitent

Les targetes Visa, en una imatge d'arxiu
Les targetes Visa, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

El sistema de pagament de targetes Visa ha caigut a tot Europa. Les targetes de crèdit i dèbit d’àmbit mundial ha caigut durant la tarda d’aquest divendres, 1 de juny, provocant la incertesa més absoluta en moltes botigues i centres comercials.

Tot i que els motius encara es desconeixen, Visa ja ha comunicat: «Experimenta una interrupció del servei que impedeix que es processin algunes transaccions de Visa a Europa».

La caiguda de Visa, un problema d'abast general 

La Guàrdia Civil, en aquest sentit, ja s'ha encarregat de dir-hi la seva assegurant que no hi havia cap problema més enllà de la caiguda europea del servei. Quelcom que, així mateix, també ha assegurat el servei Visa a través d'un comunicat on han assegurat que la caiguda és «intermitent» i que, a hores d'ara, es troben en plena investigació dels fets. 

No es coneix, encara, cap problema a Espanya

Segons la BBC, el regulador de sistemes de pagament els ha assegurat que el problema rau només en el sistema de pagament amb Visa. De totes maneres, asseguren que els problemes són intermitents i que es «recuperen lentament». 'El Español', finalment, relata que de moment no es coneixen casos d'aquest problema a Espanya, tot i que es tracta d'un problema d'índole europea i que podria arribar perfectament a les botigues espanyoles. 


Comentaris

envia el comentari