La model Palito Dominguín, posant mirant a càmera en un photocall

Palito Dominguín explica la seva desaparició: «Estic atrapada»

Palito Dominguín va donar positiu en coronavirus i no va poder assistir al casament del seu cunyat

Palito Dominguín ha relatat els motius pels quals ha estat desapareguda durant aquest temps i també les raons per les quals està atrapada en Regne Unit.

Des que es donés a conèixer en el concurs de 'Supervivientes', la model s'ha convertit en una de les cares més estimades dels últims temps. Així mateix, no ha parat de rebre l'afecte i suport dels seus seguidors.

I és que la seva actitud i particular forma de gestionar els contratemps en el format li van fer guanyar-se ràpidament el favor dels espectadors. De fet, molts van lloar el seu concurs i el bon equip que feia amb la seva companya i amiga Lola.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Des que va acabar el 'reality', res s'ha tornat a saber de la neboda de Miguel Bosé. Només s'ha sabut allò que ella ha publicat i compartit en les seves xarxes socials.

Després de la seva marxa al país britànic, d'on és el seu nuvi Harry, ha estat desapareguda. Tanmateix, els seus seguidors no han parat de publicar comentaris de preocupació. Per això, aquesta setmana ha volgut dissipar tots els dubtes i oferir unes declaracions per deixar tranquil a tothom.

Palito Dominguín, atrapada per una greu situació

La concursant ha volgut oferir als seus seguidors una escena costumista i no ha dubtat a publicar un vídeo mentre es tallava el cabell. Ha aprofitat aquesta oportunitat per relatar els veritables motius que li impedeixen tornar a la seva llar.

Després de molt de temps desapareguda a les xarxes socials, ha reaparegut per exposar tot el que li ha succeït aquest estiu. Fa més d'un mes que no pot sortir del Regne Unit i els motius del seu tancament són bastant comprensibles. En aquesta ocasió ha compartit la seva experiència al costat del seu nuvi i junts han fet front a l'adversitat que han viscut.

En el vídeo ha reconegut que molts dels seus seguidors estaven preocupats per la seva desaparició. «Em pregunteu molt que per què estic desapareguda, estic atrapada a Anglaterra». S'ha mostrat amb un to més seriós de l'habitual, però tot seguit ha deixat sortir el seu característic humor.

Tot i intentar treure-li ferro a l'assumpte, no ha pogut evitar transmetre la sensació de frustració i angoixa que li està envaint. Així mateix, ha relatat que les autoritats angleses l'obliguen a estar tancada per un temps major al qual ella desitja.

Però perquè tots els seus seguidors entengués bé la situació, Palito Dominguín ha contextualitzat la història. Ha comentat que van acudir al país natal del seu xicot per assistir al casament del seu germà gran, és a dir el cunyat de Palito.

Assegura que van anar uns dies abans de la cerimònia per gaudir de totes les oportunitats que brinda el país. A més, després de la seva estada a Hondures, necessitava sentir-se integrada de nou a la societat.

Tot i les ganes que tenien d'acudir a l'esdeveniment, finalment no van poder fer-ho. Segons explica en la seva publicació: «Ens vam perdre les noces i va ser un desengany, no vam poder anar perquè els dos vam donar positiu en Covid».

De fet, ha matisat que va ser ella la primera que va donar positiu i després el seu noi. A més, fa una petita broma en assegurar que després del seu pas pel concurs el que menys s'imaginava era aquesta situació.

Una vegada que tots dos es van recuperar, van fer tots els preparatius per tornar a la capital espanyola. No obstant això, una nova prova va donar un nou positiu i tots dos van quedar registrats en el sistema com contagiats. Això es deu al fet que, després de passar la malaltia recentment, les noves proves mantenen la positivitat del virus.

Ha relatat que ha intentat posar-se en contacte amb molts hospitals i explicar el succeït, però en cap han donat veracitat a les seves paraules. Això ha fet que hagi de romandre més temps al país sense poder tornar.

D'altra banda, va assegurar que està desitjant tornar per veure la seva família i amics, i poder reprendre tots els seus projectes professionals. A més, es va mostrar molt esperançada que sigui tan aviat com sigui possible.

Per tant, sense cap mena de dubte, la situació que està vivint Palito és molt desagradable i angoixant. Així que, esperem que aviat pugui tornar a Espanya i reunir-se amb el seu entorn.