Paloma Barrientos somrient

Paloma Barrientos dona una exclusiva que deixa muda la princesa Elionor

Segons Paloma Barrientos, la filla dels reis Felip VI i Letícia, va cometre un greu error

La princesa Elionor ha suscitat molt interès en els últims dies i Paloma Barrientos ja ho sap. La periodista és una de les grans expertes de la família reial espanyola, ja que sempre ha estat atenta a totes les passes que han fet els membres de la casa reial

Justament, tots els mitjans s'han fet més ressò del compte de l'hereva al tron amb motiu del funeral del seu oncle avi, l'exrei Constantí II de Grècia. La raó va ser la seva absència a l'enterrament, ja que tots els membres de la seva família hi van acudir, menys ella i la seva germana, Sofia.

El fet que cap de les dues germanes acompanyés els seus familiars a aquest trist esdeveniment, va fer que Paloma Barrientos es plantegés la següent pregunta: és realment favorable que hi hagi tant hermetisme al voltant de la princesa Elionor?

Paloma Barrientos revela la decisió que ha comès la princesa Elionor

La mort de Constantí II de Grècia va ocasionar que la família reial espanyola es reunís al complet per donar-li l'últim adeu. Victòria Federica i el seu germà, els fills d'Iñaki Urdangarin, les dues Infantes… van ser alguns dels familiars que van viatjar fins a Grècia per assistir al funeral del grec.

Foto de Paloma Barrientos
Paloma Barrientos ha estat molt contundent amb Elionor. | GTRES

Tots ells van fer acte de presència, menys les dues filles del rei Felip VI. Com era evident, s'esperava que, a causa de la pèrdua de l'exrei de Grècia, les dues germanes acompanyessin els pares. Tot i això, no va ser així.

Quina en seria la raó? Era la gran incògnita. Ara, pel que sembla, s'ha descobert, gràcies a Paloma Barrientos, que el motiu d'ambdues absències va ser, diguem-ne, la sobreprotecció dels reis. Segons s'ha conegut, tant la reina Letícia com el rei Felip VI voldrien cuidar al màxim la imatge de la seva filla gran.

Pel que fa a això, Paloma Barrientos té clar que és un greu error. Si ens parem a pensar, amb prou feines es coneixen detalls de la personalitat de la jove. Sempre s'ha mostrat que té una actitud gentil i molt formal de cara al públic. Però que hi ha més enllà d'aquests trets? No es coneix absolutament res més.

Primer pla d'Elionor
Paloma creu que la princesa és distant amb el seu poble. | GTRES

D'altra banda, Paloma Barrientos ha assegurat que no només és el comportament de la prima d'Irene Urdangarin, sinó també el seu estil a l'hora de vestir-se. La periodista creu que els seus 'outfits' són massa adults per a la seva edat. Per això, l'allunyarien —encara més— de la població espanyola, sobretot dels joves de la seva generació. «Tant la princesa Elionor com la infanta Sofia porten un 'look' molt més adult», deia Paloma Barrientos.

De manera que, segons l'experta, el comportament i l'estil de la jove, a més de la seva absència al funeral del seu oncle avi, són clares mostres que es pretén marcar distància entre la futura monarca i el poble.

La princesa Elionor: la futura 'reina distant'

Així mateix, Paloma Barrientos també creu que la filla dels reis hauria de ser més propera al seu poble, ja que recordem que és ella qui heretarà tot el pes de la corona.

Per tant, la periodista considera que és una mala estratègia la idea que se li doni a la filla del rei Felip VI una imatge molt més elegant i madura. Podria això canviar el futur de la princesa Elionor com a reina? Sens dubte, només el temps ho dirà.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp