Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Paloma Cuevas amb Enrique Ponce

Paloma Cuevas confirma a les seves dues filles que ha decidit fer-ho

Enrique Ponce sap que tard o d'hora succeirà

Enrique Ponce encara està intentant assimilar que la seva ex ha refet la seva vida i que té plans de casament. La notícia que Paloma havia començat una relació amb Luis Miguel va córrer com la pólvora fa uns mesos. De fet, els rumors van arribar fins a Mèxic, on diversos mitjans de comunicació confirmen que l'enllaç és imminent.

A Espanya la repercussió no va ser menor. La parella va ser vista gaudint d'una vetllada romàntica i tot indicava que realment estaven junts. A més, una publicació de l'exmodel va confirmar que El Sol de Mèxic li havia regalat un anell de compromís.

Enrique Ponce es prepara per al gran dia

L'ex d'Enrique Ponce continua mantenint-se allunyada dels mitjans de comunicació des que es va descobrir la seva nova relació. Tot i que ha intentat mantenir un perfil baix, el seu idil·li amb el cantant mexicà ha traspassat les fronteres.

Tots els ulls estan posats sobre la parella i sobre com avançarà la seva relació d'aquí a una mica, ja que els rumors de casament cobren cada dia més força. Tot i això, tant l'andalusa com Luis Miguel guarden silenci i també ho fan els amics íntims de la parella.

Enrique Ponce amb americana i corbata.
Enrique Ponce s'assabenta de la nova relació de la seva exdona | GTRES

Entre ells. hi ha Genoveva Casanova, a qui també li va atribuir un romanç fa anys amb el mexicà. L'exdona de Cayetano Martínez de Irujo és una gran amiga de la dissenyadora i comparteixen confidències des de fa molt de temps. Tot i això, quan li van preguntar sobre les possibles noces de l'ex d'Enrique Ponce, va preferir no pronunciar-se.

«A mi no m'han confirmat absolutament res i a més és una cosa del que jo crec que no em toca ni opinar ni comentar», explicava. «És la seva vida, precisament per ser la seva amiga em toca respectar-los i no parlar», afegia.

Genoveva no ha desmentit les informacions, com tampoc ho va fer el pare de l'andalusa quan li van preguntar fa uns dies. «No em disgustaria, però qui ho ha de decidir és ella», opinava, deixant caure la possibilitat que existia una proposició i que li tocava a Paloma acceptar o no.

 

Enrique Ponce sap que ja no hi ha marxa enrere

Enrique Ponce viu feliç i il·lusionat amb Ana Soria, però molt pendent dels passos que la seva exdona està fent. Tenen dues filles en comú i intenten portar una relació cordial pel seu bé.

Per això, saber que Paloma hauria refet la seva vida li va causar una doble impressió. D'una banda, es va quedar sorprès, ja que Luis Miguel sempre ha estat un bon amic del matrimoni. Però, de l'altra, li va alegrar que fos el cantant mexicà la nova il·lusió de la seva exdona, atès que per aquesta bona amistat, no és algú desconegut per a la família.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Paloma Cuevas podria estar plantejant-se casar-se amb Luis Miguel | Xarxes Socials

Tot i això, tot sembla anar massa ràpid i l'incipient romanç es convertiria en matrimoni abans del que s'esperava. Almenys això és el que es diu des del país d'origen del cantant, on afirmen que ja hi ha data per a l'enllaç.

«Estic en possibilitats de confirmar-li que aquesta setmana Luis Miguel ha entregat l'anell de compromís a Paloma», va comentar un periodista. «Estan preparant un casament amb magnificència, no sé si per l'església o no, però podria ser un casament a Espanya i un altre a Mèxic», ha afegit. «Ho puc confirmar», va sentenciar de manera rotunda.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce assumeix que l'ha perdut | GTRES

Així doncs, el país asteca estaria revolucionat davant del casament d'un dels seus cantants més internacionals. Els mitjans segueixen molt de prop qualsevol novetat de la parella, però aquests intenten eludir els fotògrafs per preservar la seva intimitat. Potser d'aquí a unes setmanes per fi la parella comparteix la bona nova davant de tots i estarem davant d'una de les parelles del nou any.