Primer pla de Paloma Cuevas

Paloma Cuevas: les 2 dones que convertiran el seu 2023 en un malson

Paloma està preocupada després de conèixer què han planejat

Paloma Cuevas no acabarà l'any de la millor manera després d'allò que s'ha conegut públicament en les darreres hores sobre dues enemigues seves. I tot ha passat després de confirmar-se que Mercedes Villador, l'ex de Luis Miguel i la seva suposada actual parella, i Ana Soria, la xicota d'Enrique Ponce, tenen una molt bona relació.

Des que l'opinió pública va conèixer aquest possible romanç entre Paloma Cuevas i Luis Miguel, tots dos han estat perseguits pels paparazzis dia i nit. Però el cas és que encara no s'ha pogut confirmar una relació al cent per cent que sembla que ja és un fet.

La veritat és que, fa unes setmanes, l'empresària publicava un gest significatiu a les seves xarxes personals. Deixava força clar que confirmava, per fi, la seva relació amb el famós cantant mexicà. I la premsa del cor se'n feia ressò, com no podia ser d'una altra manera.

Paloma entra en pànic després de saber què uneix les seves dues enemigues

Ara, Paloma Cuevas es converteix en la protagonista absoluta perquè sap que hi ha dues dones que poden convertir l'any que començarà, en pocs dies, en un autèntic malson.

Fotomuntatge de Mercedes Villador, Paloma Cuevas i Luis Miguel.
Mercedes Villador en un muntatge amb Luis Miguel i Paloma Cuevas| CatalunyaDiari

Així, a través de les publicacions d'Instagram es pot desprendre molta més informació del que sembla quan els famosos deixen el seu segell amb un 'like' o comentant qualsevol foto.

Per això mateix, s'ha sabut que Ana Soria, la xicota del torero valencià i Mercedes Villador, exparella de Luis Miguel, s'emporten genial. De fet, no tenen objeccions a fer pública la seva amistat a través de les xarxes socials, i això mateix és el que ha passat fa unes hores.

La relació d'amistat que ha deixat perplexa Paloma Cuevas

I és que totes dues se segueixen mútuament i comenten amb assiduïtat les publicacions que pugen tant una com l'altra. N'hi ha molts que ja han sostingut que aquest fet es pot arribar a interpretar com una confirmació que Paloma Cuevas i Luis Miguel estan junts.

Muntatge Ana Soria i Paloma Cuevas
Ana Soria manté una amistat amb algú que coneix bé el xicot de Paloma Cuevas | Catalunya Diari

Ara com ara, ningú ha sabut desxifrar d'on ve l'amistat entre Mercedes Villador i Ana Soria, però resulta realment curiós que totes dues siguin ungla i carn a les xarxes socials.

Per exemple, a l'última imatge que ha pujat Ana Soria les seves xarxes socials, aquesta ha estat comentada per Mercedes Villador llançant-li una floreta que ha agraït amb escreix.

El missatge clarificador entre les dones que amarguen l'empresària

«Quines cames!», deia el missatge de Mercedes, que estava acompanyat per unes emoticones de cares amb ulls de cor i focs.

Primer pla de Paloma Cuevas.
Paloma Cuevas no dona crèdit a la relació que ha sortit a la llum | GTRES

Aquest comentari denota com valora Mercedes Villador l'aspecte físic de la jove d'Almeria i la confiança que hi ha entre totes dues per publicar aquesta mena de comentaris.

Així doncs, és obvi que la seva relació és un fet i no amaguen que són amigues, cosa que ha cridat molt l'atenció. A partir d'ara, els professionals del cor estaran àvids per saber d'on ve aquesta amistat entre dues de les dones que més maldecaps li estan donant a Paloma Cuevas.

Sí, perquè recordem que l'exparella de Luis Miguel va carregar contra l'empresària després que es filtrés que el cantant mexicà podria estar sortint amb l'ex d'Enrique Ponce.

«Insinua que la meva relació van ser dos anys catastròfics com els d'ella. Senyora, a vostè la van deixar perquè ja no la suportaven. A mi em van triar per ser-hi i vaig estar al 100 %», va sentenciar de manera contundent Mercedes fa uns mesos.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp