El detall que confirma que Paloma Cuevas segueix enamorada d'Enrique Ponce

La dona del torero segueix referint-se a ell d'una manera peculiar

Fotomuntatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas
Paloma Cuevas podria seguir enamorada del seu marit, Enrique Ponce   | Catalunya Diari


Paloma Cuevas i Enrique Ponce són, sens dubte, dos dels famosos de què més s'està parlant al nostre país aquest estiu. I és que la seva ruptura, després de 24 anys junts, ha generat una gran curiositat. Més encara en conèixer-se que el torero ja manté una nova relació amb una jove anomenada.

Envers tot això, està l'encara dona del destre que es troba travessant un dur moment. Pel que sembla, està molt dolguda amb la situació i és que, segons s'ha fet públic, això es deu al fet que segueix enamorada d'ell.

Paloma, encara enamorada

El periodista Saúl Ortiz és qui, al programa 'Bambola de verano', ha revelat que Paloma Cuevas continua volent a Enrique Ponce. Ho ha fet manifestant que un dels detalls que així ho indiquen és que té l'esperança de poder reconciliar-se. Una idea que sembla impossible que es faci realitat tenint en compte que ell és molt feliç estant amb la seva actual xicota. No obstant això, no cal passar per alt que és cert que el matrimoni va tenir un acostament notable durant el confinament. I això que ell ja estava amb Ana Soria.

De la mateixa manera, el citat col·laborador de televisió també ha indicat que l'encara dona del torero es continua referint a ell com a «el meu marit». És clar que tants anys dient-li així no pot esborrar-los com si res. Però encara hi ha més. Un altre detall que indica que Cuevas segueix enamorada de Ponce és que no ha deixat de seguir-la en xarxes socials. Tanmateix, ell sí que ho ha fet.

D'acord amb tots aquests aspectes, sembla que queda clar que Paloma continua enamorada i creient en el seu matrimoni, però Enrique ja ha passat pàgina i ha refet la seva vida. És més, el divorci podria tenir lloc oficialment aquest pròxim mes de setembre. I aquest seria el primer pas perquè, segons els rumors, el torero pogués començar els preparatius de noces amb la seva noia per a 2021.


Comentaris

envia el comentari