Primer pla de Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas descobreix que les seves filles no rebran l'herència que Ponce amaga

Ana Soria i Enrique Ponce viuen el seu millor moment

Tot i els obstacles que han trobat pel camí, Enrique Ponce i Ana Soria continuen endavant amb la seva bonica història d'amor. Al principi, la parella es lamentava per l'assetjament viscut arran de començar la seva relació, sobretot després del polèmic divorci entre el torero i la seva exdona, Paloma Cuevas.

I encara que en un primer moment la 'influencer' i el torero es desfeia en mostres d'afecte i tendres missatges a les xarxes, finalment decidien desaparèixer per complet de l'esfera social.

Imatge de Paloma Cuevas i Enrique Ponce amb les seves filles
Paloma Cuevas, amb la seva filla i Enrique Ponce | GTRES

«M'ha fet molt de mal el que s'ha dit de mi. Jo pensava que traient-me les xarxes socials i intentant sortir del focus mediàtic tot això pararia, però he vist que no, que fins i tot ha anat a pitjor», confessava Ana recentment en una entrevista.

«Som gent normal que intentem fer una vida normal, enamorats. Estimo a Enrique més que a la meva vida», afegia. Però, el principal problema que sembla afrontar ara la parella segueix sent el distanciament amb les filles de Ponce, Bianca i Paloma.

Imatge d'Enrique Ponce torejant a una plaça de bous
Enrique Ponce, a la plaça de toros | GTRES

Tot indica que les nenes no acaben d'acceptar la nova xicota del seu pare i l'haurien deixat molt clar vetant-la completament de les seves vides. De fet, sempre que Enrique viatja a Madrid per passar temps amb les nenes ho fa sol, ja que elles no perdonen que s'hagi separat de la seva mare.

Fins ara, Ana Soria era una desconeguda i pocs o gairebé cap detall s'havia filtrat sobre la seva vida. No obstant això, de mica en mica ja anem coneixent més.

És més, sembla que la jove prové d'una família de bona classe, sent filla de Fernando Soria, un advocat important, i Rosa Moreno del Rosal, que administra un dels centres mèdics de la cura de la pell més destacats d'Almeria.

Ana Soria destapa els detalls que ningú coneixia sobre la seva vida

Just per això, no hi ha dubte que el dia de demà obtindrà una gran herència a qui segurament sabrà treure bon profit. I, tenint en compte que la seva relació amb Ponce segueixi vent en popa com fins ara, el torero també se'n podrà beneficiar.

Però, a més a més, del que no hi ha dubte, és que la parella té grans plans de futur per a la seva relació. I així, Enrique ha volgut deixar-ho molt clar.

Imatge d'Enrique Ponce i Ana Soria gaudint en un vaixell
Enrique Ponce vol protegir Ana Soria del focus mediàtic | Europa Press

«Li pesi a qui li pesi, Ana i jo estem molt enamorats. Ana és la dona més increïble, en tots els sentits, que he conegut i vull passar la resta de la meva vida amb ella. Estimo a l'Ana amb bogeria», assegurava.

De fet, anunciava als quatre vents que estava buscant el moment adequat per demanar-li matrimoni. «És la dona més meravellosa que he conegut mai. Vull passar la resta de la meva vida amb ella», afegia.

Llavors, d'aquesta manera desmenteixen els continus rumors de crisi i alhora deixen clar que segueixen tan enamorats com sempre o fins i tot encara més.

Imatge d'un 'storie' d'Ana Soria fent-se un petó amb Enrique Ponce enmig del mar
Enrique Ponce fent-se un peto amb la seva noia enmig del mar a un 'storie' d'Instagram | INSTAGRAM: @ANASORIA.7

Tant és així, que Enrique també ha pres una decisió dràstica sobre el seu futur professional.

«Sí que és cert que ella no vol que Ponce torni a torejar, perquè, encara que sol anar a veure'l a les curses, i que és molt taurina, ho passa veritablement malament», comenten fonts al voltant de la parella.

Just per això, l'ex de Paloma Cuevas es planteja dur a terme «una retirada gradual i digna. Torejar en places de primera categoria i, si escau, saltar a les places americanes de més renom», admeten.

A més a més, sembla que la parella també té cada cop més projectes en comú. I és que el gener passat constituïen una societat limitada, 'Kranevitte's 22', de la qual tots dos són administradors i socis a parts iguals.