Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Luis Miguel i Paloma Cuevas

Paloma Cuevas i Luis Miguel publiquen la veritat sobre la seva relació

Paloma Cuevas i Luis Miguel ja no poden dissimular-ho més

Paloma Cuevas i Luis Miguel s'han tornat a convertir al centre de totes les mirades, sobretot després de fer-se pública tota la veritat que amaga la seva relació.

Al final de 2020, els mitjans de comunicació es van fer ressò d'una informació inesperada: després de 25 anys junts, la dissenyadora de moda i Enrique Ponce van decidir posar punt final al seu matrimoni. Ara bé, allò va sorprendre de debò d'aquesta notícia va ser que, al cap de pocs dies, es va saber que l'exmarit de Paloma Cuevas ja havia refet la seva vida amb Ana Soria, una jove model i estudiant de Dret.

Aquesta notícia va deixar totalment trencada a la 'socialité', però, temps després, els rumors sobre la seva possible relació amb Luis Miguel van començar a ressonar amb força. Encara que avui dia no hi ha hagut confirmació per cap de les parts, hi ha diverses proves que confirmarien aquest nou amor. Sense anar més lluny, algunes persones properes a la parella han assegurat que Paloma Cuevas està «més il·lusionada que mai».

Ara, i després dels rumors que s'han generat en els últims mesos al voltant de la parella, ha sortit a la llum una inesperada imatge de la dissenyadora i Luis Miguel que aclariria de cop i volta tots els dubtes sobre la seva verdadera relació.

Foto d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas
Enrique Ponce i Paloma Cuevas van decidir separar-se després de 25 anys junts. | GTRES

Paloma Cuevas no pot dissimular-ho més

Paloma Cuevas i Luis Miguel acaben de ser enxampats públicament en una actitud molt afectuosa. Malgrat la discreció amb què han portat el seu idil·li durant tots aquests mesos, les xarxes socials s'han sorprès amb la seva última i inesperada imatge.

La comunicadora mexicana, Maxine Woodside, ha compartit al seu compte d'Instagram una exclusiva instantània que deixaria al descobert tota la veritat sobre la relació entre aquestes dues celebritats. Segons ha revelat la locutora de ràdio, aquesta imatge va ser captada a un famós restaurant de la ciutat de Nova York. Hi podem veure com Luis Miguel envolta amb la mà Paloma Cuevas, mentre que ella li acarona romànticament la cara.

A més, i per si no fos prou, una persona propera a la dissenyadora andalusa ha assegurat a aquesta comunicadora que «Paloma està boja d'amor per Luis Miguel i ell d'ella, és clar». Com calia esperar, les reaccions per part dels usuaris d'aquesta xarxa social no s'han fet esperar. «Que bonic quan es nota amor de debò. Ella l'estima, el cuida i no està amb ell per interès de diners ni fama», ha assegurat un internauta.

Altres, en canvi, no han trigat a qüestionar els verdaders sentiments que Luis Miguel podria haver despertat per Paloma Cuevas: «No crec que Luis Miguel s'enamori de les que caminen amb ell. Potser elles sí que s'enamoren, però ho dubto d'ell. Quantes fotos han publicat molt enamorat i l'endemà s'ha acabat l'amor…».

Luis Miguel no pot estar més feliç

Segons ha assegurat la revista Semana,Paloma Cuevas estaria molt contenta després de saber que Michelle Salas, filla de la seva parella, veuria amb molt bons ulls la relació del seu pare i la celebritat andalusa.

A més, després d'assegurar que «és una gran dona», la 'influencer' no hauria dubtat a l'hora de confessar que, segons la seva opinió, l'exdona d'Enrique Ponce és la dona perfecta per al cantant. Fins i tot, ja hauria aprovat la possible boda entre Luis Miguel i l'empresària.

Paloma Cuevas coneix Michelle des que era molt petita i sempre ha mantingut una relació molt especial amb la jove. De fet, totes dues han mostrat la complicitat que tenen en la seva darrera aparició pública. Durant el sopar a Nova York, la parella va tenir l'oportunitat de compartir aquest moment tan especial amb la jove, que es va mostrar molt còmplice amb la dissenyadora.