Paloma Cuevas no ho posarà fàcil: El pla perquè Enrique Ponce i Ana Soria no es casin

Una conversa telefònica amb el periodista Javier de Hoyos ha donat més informació sobre com es troba després de la ruptura

Enrique Ponce, Ana Soria i Paloma Cuevas
Paloma Cuevas no ho posarà fàcil perquè Enrique Ponce i Ana Soria es casin | CatalunyaDiari

Enrique Ponce i Ana Soria s'han convertit en una de les parelles més mediàtiques d'aquest estiu, després que el torer anunciés la separació de la seva exparella Paloma Cuevas, amb qui feia 24 anys que estava casat. A més, el fet que Ana Soria sigui 30 anys més jove que ell va omplir moltes tertúlies televisives i encara fa que qualsevol moviment de la nova parella s'observi amb lupa.

El que ara tothom espera és el casament exprés que està preparant la parella. Tot apunta que les noces se celebrarien el pròxim any, concretament el mes de juny, però cal veure si Paloma Cuevas permetrà aquesta cerimònia, com a mínim per l'església. El torer encara podria casar-se per una cerimònia civil, però si Paloma no cedeix a concedir-los la nul·litat eclesiàstica, no podran fer-ho per l'església.

María Patiño, des de 'Socialité', s'ha posat en contacte amb Paloma Cuevas per parlar sobre aquest tema i preguntar-li directament què n'opina sobre que el seu exmarit estigui disposat a casar-se tan aviat amb la seva nova parella, i Paloma sembla que no s'ho està prenent gaire bé.

Javier de Hoyos va parlar amb Paloma Cuevas uns dos minuts a través del telèfon: «Abans de trucar-la m'havien dit fonts pròximes que està aclaparada. Ha estat molt amable. Estava nerviosa perquè ella no comptava a agafar el telèfon a cap periodista». A més, ha explicat que Paloma pensava que qui l'estava trucant era la seva mare, així que quan va agafar el telèfon anava conduint i va haver de parar el cotxe per a seguir amb la conversa. Segons el periodista, Paloma «li va explicar que no volia entrar en els detalls». 

Una trucada reveladora

Així doncs, Paloma no va aportar informació gaire rellevant sobre la seva situació actual, com a mínim no de forma directa, però sí que va tenir un detall revelador, segons Javier de Hoyos: «Quan truques a Paloma no tens aquest to de trucada, tens una cançó, un politono, que ella ha triat personalment. Enrique truca cada dia a Paloma i es troba cada dia amb això». Es tracta d'una cançó d'amor de Pablo Alborán que es diu ‘El Beso’, la lletra del qual es pot interpretar com un clar missatge al seu encara marit i que resa així:

«Em diuen boig per no veure el poc que diuen que em dónes. Si jo pogués fer-te un petó, sabries quant de mal fa aquest amor. I podré invertir l'univers per a quedar-nos en el no-res tu i jo, que jo m'esfondro si marxes…» canta en alguns dels fragments de la cançó.

Així, sembla que Paloma Cuevas encara vol lluitar pel seu matrimoni i no està disposada a tirar la tovallola tan fàcilment, tot i que la reconciliació amb Enrique Ponce, avui dia, sembla molt complicada, ja que ell ha passat pàgina i està d'allò més feliç amb Ana Soria


Comentaris

envia el comentari