Primer pla de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo anuncia la crisi matrimonial i assegura que li falta al respecte

García Pelayo s'ha mostrat molt contundent en les seves valoracions

Paloma García-Pelayo és una de les periodistes que millor es desenvolupen al camp de mines que és Telecinco. Veterana de la professió, fa quasi 40 anys que hi treballa. És una de les fundadores de l'Agència de notícies Korpa, juntament amb la reportera Ángela Portero.

Pocs saben que és la directora de Look, el portal de notícies del cor d'OkDiario. El seu rostre és molt conegut per les seves recurrents aparicions a Telecinco, on treballa a gairebé tots els programes, sigui de forma habitual o esporàdica.

La seva credibilitat i coneixement profund dels personatges més rellevants del cor la situen en una posició privilegiada. Té bones fonts i aconsegueix, sovint, bones informacions exclusives o anàlisis força encertades sobre la realitat.

S'ha fet especialment coneguda per defensar Rociíto durant tot el seu periple televisiu amb els documentals de la seva vida. Paloma va viure molt de prop tota la història de Rocío Jurado, Pedro Carrasco, Ortega Cano i la resta de membres de la família.

En aquest sentit, és una d'aquelles que ha animat la dona de Fidel Albiac a fer el pas i a parlar públicament. Ella participa també al documental sobre la família de Rocío Jurado i és una de les que està contribuint a destapar la veritable cara d'Ortega Cano.

Paloma García-Pelayo mirant a un costat
Paloma García-Pelayo és una periodista amb dècades d'experiència. | GTRES

Paloma García-Pelayo es planta i anomena les coses pel seu nom

Paloma García-Pelayo ha fet un pas més en la seva croada contra Ortega Cano, en aquest cas, amb la seva situació actual. Així doncs, com que és una de les tertulianes del Programa de Ana Rosa, García-Pelayo ha esclatat contra el torero i ha contrariat així la resta de col·laboradors.

Generalment, en aquest espai televisiu es defensa força el torero davant la seva evident crisi matrimonial amb Ana María Aldón. Periodistes com ara Beatriz Cortázar, Marisa Martín Blázquez o Paloma Barrientos, amigues i confidents d'Ortega Cano, són les encarregades habituals de justificar això que fa el torero.

Tot i que Ortega Cano s'havia mostrat força agressiu amb la premsa que el persegueix per conèixer l'última hora, alguna cosa ha canviat. Estem acostumats a veure'l seriós, enfadat i llançant exabruptes contra aquells qui li acosten el micro.

La seva darrera aparició pública ha estat completament diferent. En ple directe de Sálvame davant de casa seva, Ortega sortia tranquil·lament amb una bossa d'escombraries a les mans i la dipositava al contenidor. No somreia, però tampoc no es mostrava enfadat. «M'ho prenc tot de broma, com us ho preneu tot de broma la meva vida, doncs jo també», deia. Tot seguit tornava a entrar a casa seva, deixant el reporter de Sálvame al·lucinant.

Primer pla d'Ortega Cano.
Paloma García-Pelayo ha qüestionat l'actitud d'Ortega Cano. | GTRES

Al Programa de Ana Rosa, tots han aplaudit el gest d'Ortega. «L'actitud d'Ortega és aquesta, no pas estar-ne fart del seguiment». Aquí ha estat quan Paloma ja no ha pogut més i ha esclatat. «Quina actitud? Una persona que fa unes setmanes demanava cridant "deixeu-me, em passarà alguna cosa". I ara fa un gest, al meu entendre, que em sembla patètic. Ortega allò que fa és humiliar la seva dona amb aquest gest», afirmava rotundament.

Ana María Aldón va dir, fa uns dies, que Ortega Cano mai treu les escombraries. D'aquesta manera, segons la comentarista: «Estic convençuda que, tal com diu la seva dona, tenint servei a casa des de fa anys, mai treu les escombraries. Sortir en ple directe al programa del qual més dards ha rebut, sabent que estan les càmeres, i treure així les escombraries és un acte de provocació».

A més, Paloma, fent referència a l'episodi en què Ortega Cano suposadament va fer fora Rocío Jurado de La Yerbabuena, apunta una altra idea. «Què va passar a l'habitació d'Ortega Cano i Ana María Aldón? Hi va haver algun tipus de paraula o alguna cosa que va dir Ortega i que provoca que Ana María se'n vagi?».

El plató del programa matutí acostuma a ser molt més tranquil i relaxat que no pas altres espais de la cadena. Si no fos per Alessandro Lequio, semblaria realment un balneari a l'hora de la migdiada.

El fet que de tant en tant algú en discrepi i digui allò que molts no volen sentir s'agraeix. Paloma García-Pelayo, en aquest sentit, poques vegades calla el que pensa.