TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Paloma Rocasolano, mare de la reina Letícia, porta una vida molt tranquil·la des de la seva jubilació

L'àvia de les infantes d'Espanya prefereix mantenir-se allunyada dels luxes reials
La reina Letícia i la seva mare Paloma Rocasolano | Cedida

 

La mare de la reina Letícia, Paloma Rocasolano, ha canviat molt en l'últim any. La progenitora de la reina s'ha jubilat després de dedicar-se tota la seva vida a la infermeria. El passat mes de gener va ser quan va deixar la feina i va passar a tenir una vida més relaxada.

 

 Com explica ‘Bekia’, la mare de l'actual reina sempre ha estat una persona molt senzilla. Paloma sempre va intentar inculcar bons valors a la seva filla, sent una influència positiva en la seva vida. Ella es manté lluny dels luxes de la vida acomodada que porta la dona del rei Felip VI.

Des de la seva jubilació, la progenitora de la reina Letícia té més temps lliure per gaudir dels seus amics i de les seves nétes, les infantes d'Espanya. Diversos mitjans han publicat que la seva majestat prefereix que la seva mare sigui la mainadera de Leonor i Sofia, cosa que deixa en segon pla a la reina Sofia.

 

Prefereix utilitzar el metro com qualsevol altre ciutadà

A més, a Paloma l'ha vist en diverses ocasions al metro de Madrid, com una més. La seva vida ha estat més discreta des de la mort de la seva filla Érika Ortiz, sobre el qual el citat mitjà explica que ella es va aconseguir refer de la pèrdua gràcies a l'afecte que sent per la seva néta.

El seu habitatge particular 

L'àvia de l'hereva al tron espanyol porta una vida molt diferent de què caldria esperar donat l'estatus de la seva filla. Paloma viu en un pis de 37 metres quadrats que abans pertanyia a l'actual reina d'Espanya. L'habitatge actual de Rocasolano no té res especial: es tracta d'un immoble pròxim al Palau d'Orient compost per una habitació, menjador, sala, cuina i golfa i en aquest immoble no paga lloguer.

 

Paloma Rocasolano anava a treballar cada dia amb transport públic. | Cedida

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris