Pamela Anderson, sobre Catalunya: «El govern espanyol és idiota»

L'actriu nord-americana considera que els arguments la monarquia per defensar la unitat d'Espanya són «inútils i un fracàs»

Pamela Anderson considera que la independència «no seria la fi del món»
Pamela Anderson considera que la independència «no seria la fi del món» | Cedida

Pamela Anderson és la darrera, i sorprenent, personalitat internacional que s’ha mostrat favorable a una possible independència de Catalunya. La coneguda actriu nord-americana va escriure un text sobre la situació política catalana al seu blog personal on, a més de no veure amb mals ulls aquesta idea, criticava durament el paper del govern de Mariano Rajoy i la monarquia espanyola.

Anderson definia al Partit Popular com un partit «que treballa sobre la base de la provocació» i que la seva única proposta pels catalans i els bascos durant la passada dècada  ha estat «mostrar un dit». Per això, creu que el govern espanyol, els últims anys, «ha sigut completament imbècil i ha alimentat aquesta provocació».

La independència de Catalunya «no és la fi del món»

Veu lògic la reacció dels ciutadans que viuen a Catalunya i l'inici d'un procés independentista perquè considera que «els catalans s'han sentit reprimits durant molt temps i havien de fer alguna cosa». En el seu article titulat 'Catalonia', opina que una possible independència «no és una idea dolenta, si es gestiona de manera apropiada, i no és la fi del món».

Estelades celebrant la independència de Catalunya
La independència no és cap «no és la fi del món», segons Pamela Anderson | Cedida

 

No entenc com el govern encapçalat per Mariano Rajoy no va prendre una decisió similar a la de David Cameron a la Gran Bretanya. Pamela Anderson valorava que fos quin fos el resultat: «els catalans haurien de tenir una oportunitat de tracte just similar al del referèndum per la independència escocesa al Regne Unit». L'actriu refermava la seva opinió donant to el seu «suport al poble català i el seu dret a determinar el seu futur i com governar els seus assumptes».

La unitat d’Espanya «és un mite»

La Corona espanyola també ha estat el centre de les crítiques de l’antiga «vigilant de la platja». Per ella, els arguments de la monarquia per defensar la unitat d’Espanya «són inútils i un fracàs». Veu com «un mite» la idea d’Espanya com un país uniforme i considera que els catalans i els bascos s’assemblen més als europeus que no a la resta d’espanyols.  

Per acabar de demostrar que segueix l'actualitat de la política catalana, l'actriu va compartir al seu compte de Twitter una piulada on la diputada Miriam Nogueras explicava les raons de la vaga de fam iniciada per alguns dels polítics empresonats


Comentaris

envia el comentari