IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pamela Anderson ha escrit un comunicat donant la seva opinió sobre els esdeveniments recents a Catalunya

L’actriu ha escrit un comunicat en la seva web

L’actriu Pamela Anderson ha escrit un comunicat en la seva web, parlant dels fets actuals en la política de Catalunya. Anderson comença l’escrit dient que pensa que, no li sorprèn gens aquesta situació i que «tard o d’hora», aquesta situació «es calmarà». L’actriu argumenta que, «Els catalans han sentit que han estat suprimits molt temps i és degut per alguna causa». A més diu que, «El PP és un tipus de partit que actua en la base de provocació i porta actuant així com una dècada cap als catalans i anteriorment als bascos». «Una Catalunya independent no estaria mal i no seria la fi del món», assegura l'actriu.

Tan evidentment, «els catalans correctament senten que no hi ha cap justícia», i que, «han estat contribuint a la majoria del ministeri d'hisenda nacional però no aconseguia cap retorn». A més, pensa que, «la idea que Espanya és un país uniforme és un mite», perquè,  «Catalunya, el País Basc i Galícia, tenen la seva cultura i llengua pròpia». 

Anderson justifica que, «Catalunya sempre ha estat la més oberta al món», posant com a exemple que les coses normalment han començat allà, com les tendències i disseny, i fins i tot Gaudi. Davant aquesta obertura assegura que Catalunya «és més propera a Europa». Per tant, el que es demana, «no és gens excessiu».

Sobre el referèndum, diu que no té clar «quantes persones i quin percentatge de la població catalana realment vol la independència». Tanmateix, ho compara amb el referèndum del Regne Unit i Escòcia: «Si Espanya fes el mateix que Regne Unit i Escòcia, un referèndum legal, probablement no vol, perquè realment hi hi hauria un resultat d'independència». 

Afegeix que, «com a mínim els catalans tindrien aquesta opció legal, un tractet just i, una oportunitat a decidir sobre el seu autogovern». «El govern espanyol ha estat totalment en contra d’aquesta decisió, ha provocat  aquesta situació i es creu que està per damunt als Catalans». Anderson exclama que, «Així que podem esperar si en algun moment hi hagi una possibilitat d’un referèndum apropiat».

L’actriu finalitza la carta dient que, «Estic amb les persones catalanes i el seu correcte de determinar: el seu futur propi i per governar els seus afers».


Comentaris

envia el comentari