Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile anuncia el nou fitxatge sorpresa que deixarà sense feina a més d'un

Vasile intenta canviar la mala dinàmica de la cadena

Paolo Vasile té previst emprendre una sèrie de canvis en els diferents programes de Telecinco. La situació tan delicada que travessa la cadena, amb una pèrdua de confiança important per part dels espectadors, l'obliga a prendre mesures extremes. Així doncs, té previst incorporar a la llista de col·laboradors de Sálvame un personatge amb què no comptava ningú.

Es tractaria de Nacho Palau, tot un desconegut fins que se li van obrir les portes de Supervivientes. Havia arribat a Hondures com a exparella de Miguel Bosé, però al 'reality' ha aconseguit guanyar-se una identitat pròpia. I és que, el seu paper a l'illa no ha passat desapercebut.

Vasile sap que aquest tipus de formats són l'aparador perfecte perquè moltes persones saltin a la primera línia mediàtica. És el cas del valencià, que s'ha trobat amb el suport de l'audiència durant tots aquests mesos dins del concurs. De fet, es presenta com un clar guanyador per emportar-se els 200.000 euros del premi final.

Però, per a això, haurem d'esperar al pròxim dijous, quan sortirem de dubtes. En qualsevol cas, el seu pas per l'illa ha servit per a alguna cosa més que per donar-se a conèixer el públic. I això és que, quan aterri a Espanya, no n'hi faltaran les ofertes.

És cert que els seus ingressos s'han multiplicat molt durant els darrers 90 dies, de fet es presentava en el format sent un dels participants amb el 'caché' més elevat. I no ha decebut.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile ha de prendre decisions dràstiques a Telecinco | EUROPA PRESS

Arribarà de l'illa amb més diners, però també amb alguna proposta per incorporar-se a un programa de la cadena. Sálvame es presenta com el principal per aconseguir els seus serveis. En vista del seu bon paper al 'reality', no és descartable que accepti aquest contracte i iniciï una carrera a la televisió.

Paolo Vasile considera que se li pot treure molt rendiment al personatge. Si bé ha guardat silenci durant molts anys, ara podria desvelar uns quants secrets de Miguel Bosé. D'aquesta manera, aportaria aire fresc al programa de les tardes, molt necessitat de cares noves i de contingut d'interès.

Aquest acord interessaria les dues parts. D'una banda, Palau es garantiria una important quantitat de diners cada mes, mentre que la cadena també el necessita a ell per remuntar el vol.

L'encarregat de confirmar la notícia va ser Jorge Javier Vázquez, que va deixar més d'un amb la boca oberta quan la va avançar. «El tindreu com a company en un futur», va assenyalar el presentador. Alhora, és conscient de l'enorme potencial que té com a col·laborador.

Saben que una vegada que li posin sobre la taula el contracte no trigarà a donar el vistiplau. És més, el valencià ja ho va deixar entreveure fa unes setmanes a Hondures. «Què perdo? No perdo res», explicava convençut.

Paolo Vasile haurà de preparar una operació sortida

Paolo Vasile ha tocat moltes tecles per canviar el rumb de Telecinco, però la majoria no han funcionat. Per aquest motiu, la decisió d'incorporar a l'ex de Miguel Bosé a Sálvame ha generat també molt enrenou a les xarxes socials.

Nacho Palau a 'Supervivientes'
Nacho Palau és la gran aposta de Vasile | Mediaset

«Serà que no hi ha periodistes a Espanya, que han de contractar Nacho Palau», escrivia un usuari de Twitter, restant-li falta d'experiència al sector.

Però l'entrada de nous col·laboradors en el format obligarà la direcció de Sálvame a prescindir dels serveis dels altres. Per exemple, Pipi Estrada i Carlos Lozano van ser els últims a arribar i tenen moltes paperetes per baixar del vaixell abans d'hora.

L'italià és el principal responsable que el programa es mantingui en antena. I com que li ha reportat moltes satisfaccions durant els darrers anys i està molt agraït per tot allò aconseguit, descarta de moment la seva cancel·lació.