Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile no es deslliura de les crítiques per la seva última decisió

'Mediaset' no mesura tots els seus treballadors amb la mateixa vara

Paolo Vasile s'ha carregat a una de les cares més populars de 'Sálvame'. Després d'anys com a presentadora de l'espai vespertí, Paz Padilla ha quedat fora del programa de Telecinco. Tot i això, el motiu del seu acomiadament fulminant no acaba de convèncer el seu entorn.

Paz Padilla s'ha quedat sense feina per un motiu sense avals

El passat 20 de gener Paz Padilla va abandonar el plató de 'Sálvame' abans d'hora després d'una monumental baralla amb Belén Esteban. L'extreballadora del grup de Paolo Vasile no s'ha volgut pronunciar sobre això, però sí que ho ha fet una persona molt propera a l'andalusa.

Així, l'entorn de Paz ha desvelat com es troba i com es va prendre la decisió del grup de Paolo Vasile.

Paolo Vasile i Paz Padilla
L'acomiadament de Paz Padilla aixeca polseguera | CatalunyaDiari

«El problema d'això és que ha sorprès molt que el comunicat vingui de 'Mediaset', de la cadena en bloc. Els seus més i menys els tenia amb una productora, no amb el grup», ha explicat una font propera a l'andalusa a 'El Español'.

S'esperava una sanció, però no tan greu

Paz Padilla no trepitjava un plató de Telecinco des d'aquell fatídic 20 de gener. Sabia que «alguna cosa passaria aquests dies», han assegurat des del seu entorn. Tot i això, no s'esperava una decisió semblant i després de l'acomiadament s'ha quedat «sorpresa i descol·locada».

Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paz Padilla amb els rostres seriosos
La baralla amb Belén Esteban l'ha conduït a l'acomiadament | CatalunyaDiari

'Mediaset' li va comunicar la seva fulminant marxa per haver abandonat el programa «una hora i mitja abans de la seva finalització». Malauradament, això és una cosa que s'ha repetit en nombroses ocasions amb altres dels seus ja excompanys al programa de Telecinco. Així que aquesta raó no li va valer a Paz, que es va quedar atònita davant la decisió del grup audiovisual.

«El que incompleix la seva obligació és de riure venint d'aquest programa en què se'n van i venen. Això et dic que ha dolgut molt, molt, perquè una altra cosa no, però professional Paz és una estona llarga», ha assegurat la mateixa font a l'esmentat mitjà.

Paz Padilla està molesta, però continua amb la seva vida

Malgrat la que està caient, el seu cercle comenta que l'extreballadora de Paolo Vasile té «la consciència tranquil·la».

Primer pla de Paz Padilla somrient
A l'andalusa no falten propostes laborals fora de Telecinco | GTRES

A més, està centrada en els seus «mil projectes. Té el seu teatre, que omple; el llibre, un èxit. Les seves xarxes i sempre té ofertes d'altres cadenes».

Alhora, el seu entorn sosté que ha marxat de 'Mediaset' amb el «cap alt» i després de mantenir una conversa «amb tots i cadascun dels seus companys». La veritat és que si alguna cosa caracteritza l'andalusa, és la seva sinceritat.

Tot i que ja no serà una de les cares habituals de 'Mediaset', a 'El Español' li han assegurat que encara compta amb importants suports dins de la productora 'La Fábrica de la Tele' així com a 'Mediaset'.

Paz Padilla amb cara seriosa
Paz Padilla segueix tenint amics a Mediaset | Gtres

«Paz segueix sentint com a amics algunes persones de la cúpula de 'Sálvame'. Malgrat tot, ella no oblida qui van estar en el seu pitjor moment (la mort d'Antonio)», ha confirmat aquesta font.

És clar que la partida de Paz Padilla ha suposat un abans i un després a la seva vida i també al programa de 'Sálvame'. Ara més d'un es pensarà això d'abandonar el plató de Telecinco després d'una de les seves baralles amb qualsevol altre company. I és que s'hauria de fer servir la mateixa vara de mesurar amb tots i cadascun dels col·laboradors pràcticament cada dia.