Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile es regira davant de l'herència que ho canvia tot a Telecinco

Paolo Vasile s'ha assabentat de la realitat del llegat que genera tant d'interès a Mediaset

Paolo Vasile es troba en plena voràgine de reestructuració de personal i de graella a Mediaset. De fet, ja ha pres decisions inesperades com l'eliminació del programa Alta Tensión i l'acomiadament de certs professionals. Aquest últim acomiadament, però, li ha fet patir l'atac inesperat de Sálvame, espai que avui s'ha assabentat d'una informació important sobre un dels seus membres.

En concret, l'italià i tots els col·laboradors han sabut la veritat sobre el llegat que va deixar Mila Ximénez. I és que ara se n'han publicat els detalls.

Fotomuntatge d'Alba Santana i Mila Ximénez.
Paolo Vasile ha vist que avui la col·laboradora i la seva filla tornen a a ser notícia | Canva

 

Paolo Vasile descobreix la realitat del llegat

Paolo Vasile ha vist que després de la mort de l'esmentada col·laboradora van aparèixer nombroses informacions sobre el seu llegat. Va arribar a publicar-se que la seva herència arribava a una mica més de tres milions d'euros i que es componia tant de diners com de dos apartaments. No obstant això, la seva única filla, Alba Santana, va desmentir completament aquestes dades.

Avui, el llegat de la periodista de Telecinco torna a cobrar protagonisme. El motiu és que la revista Semana ha publicat en exclusiva la veritat sobre aquella herència que tant d'interès ha generat. Per això, presenta a la portada una fotografia de la ja difunta i de la seva hereva.

Al reportatge, al qual ha tingut accés Paolo Vasile, es revela que la col·laboradora, tant en diners en comptes bancaris com en immobles, ha deixat a la jove una gran quantitat. En efecte, 557.525 €.

És més, s'exposa que Alba la va rebre el 22 de desembre del 2021, sis mesos després de la mort de la seva mare. Això sí, per poder obtenir-la va haver d'abonar prèviament el corresponent impost de successions.

De moment, ella no s'ha volgut manifestar públicament per confirmar o desmentir la informació. Aquesta, si és certa, mostra que la sevillana ha deixat una xifra molt important tant a la seva filla com als seus nets, Victoria i Alexander. Xifra que els serà de gran suport i d'ajuda no només en el present sinó també en el futur.

La col·laboradora de Sálvame , sí que va pensar en la seva família, contràriament al que va fer el seu exmarit, Manolo Santana. Sí, perquè, fins on se sap de l'herència d'ell, ni Alba ni la resta dels seus germans van rebre res. Pel que sembla, tot va anar a parar a les mans de la seva vídua.

Muntatge de fotos de Mila Ximénez, Manolo Santana i Alba Santana
Paolo Vasile ha descobert que la difunta sí que va pensar en la seva filla, cosa que no va fer el seu pare | CatalunyaDiari

 

Paolo Vasile topa amb la polèmica

Paolo Vasile és conscient que aquesta informació del que va deixar la seva excol·laboradora no ha deixat ningú indiferent. Són moltes les crítiques que la revista Semana està rebent per haver-la fet pública.

Les xarxes s'han omplert de comentaris de ciutadans que rebutgen completament que se segueixin guanyant diners amb la víctima. A Instagram, per exemple, es poden llegir missatges com «Que lleig que tragueu aquesta notícia».

En aquesta mateixa línia n'hi ha d'altres: «La seva filla va demanar que la deixessin en pau arran d'una portada seva. No estava bé, però us ha importat ben poc respectar-la o no. Molt malament».

Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall
Paolo Vasile ha comprovat que moltes persones s'han indignat per la informació sobre la col·laboradora | GTRES

Això sense oblidar tampoc: «Quina poca vergonya. A l'única persona que li ha d'importar l'herència és a Alba. Es nota que no teniu res a publicar, però em sembla una manca de respecte».

▶️ Vídeo del dia

I a aquests se sumen: «Quin horror de portada! Pobre Mila, deiceu-la descansar» i «Vergonyós. Omplir espais a la revista explicant coses que només interessen a la seva filla».