Rocío Carrasco posant seriosa

Les últimes paraules que destrossen del tot Rociíto: «Infeliç, només vol xou»

Carmen Lomana no s'ha tallat i ha dit sense embuts el que pensa de Rociíto

Carmen Lomana, després de l'estrena de la pel·lícula 'Muerte en el Nilo' al cinema 'Luxury Palafox' de Madrid, es va sincerar en diferents temes. Entre ells, la seva opinió va ser sobre les darreres imatges d'Urdangarin i la Infanta Cristina junts de la mà, la fi de la 'guerra' de discussions entre Rociíto i la seva filla així com les informacions sobre els suposats passaports de Covid-19 falsos.

 

Recentment, Carrasco rebia una declaració de la seva filla, Rocío Flores, qui va confessar en directe des d''El programa de Ana Rosa', on treballa com a col·laboradora, el vincle nefast que tenia amb la seva mare.

 

«Mama, els teus fills no te'ls ha arrencat ningú, són aquí. (...) Seu amb nosaltres, aclarirem les coses a casa. Prou, no puc més. (...) La situació a casa meva és insostenible», deia.

 

Rocío Flores mostrava llavors les seves intencions de solucionar els seus problemes amb Rociíto, però la filla de 'la Més Gran' sembla no estar disposada a acabar amb aquesta qüestió.

Rocío Flores plorant
Rocío Flores està passant per una època molt complicada | Telecinco

La crua crítica de Carmen Lomana sobre Rociíto

Així mateix, Carmen Lomana declarava sobre Rociíto: «Si Rocío mare hagués deixat de fer mal abans de muntar tot això després de 24 anys (...) No hi ha dret al patiment que està generant en tanta gent».

 

Això era després de preguntar-li per les últimes paraules de Rocío, on afirmava l'abandonament cap a la seva filla i afegia: «No serà mai feliç. Segons ella té tot el que vol i veig que segueix igual d'infeliç, mai està preparada per parlar amb els seus fills ni amb ningú, només vol xou».

Fotomuntatge de Carmen Lomana i Rocío Carrasco
Carmen Lomana ha donat la seva opinió sobre els últims actes de Rociíto | Catalunya Diari

Carmen Lomana no entén l'actitud que ha mostrat Rociíto davant dels seus fills: «Em sembla molt injust pels seus dos fills (...) No s'ha preocupat per cap dels dos i, a sobre, vol fer veure que ha estat tan desgraciada que no s'ha pogut preocupar».

 

«Ha tingut de tot per anar bé i ser feliç, sense necessitat de treure's els seus fills d'enmig», ha afegit. Així, la 'socialité' defensa públicament Rocío Flores davant la situació que s'està donant amb Carrasco.

Les imatges d'Urdangarin i Cristina posen nerviosa a Lomana

A més a més, Carmen Lomana ha volgut fer públic el seu cansament sobre el tema insistent d'Urdangarin i la Infanta Cristina. Alhora, reivindicava la posició de les dones i creu que no està tenint gaire dignitat.

Muntatge Carmen Lomana amb Infanta Cristina
Carmen Lomana no es va tallar al parlar de Cristina de Borbó | CatalunyaDiari

Considera que aquesta estabilitat pot ser bona per als seus fills: «Em sembla fenomenal que se separin, però que ara els veiem de la maneta i que diguin que hi pot haver reconciliació... M'alegraria pels fills, però crec que les dones hem de tenir més dignitat».

La indignació de Carmen Lomana amb els passaports de Covid-19 falsos

Un altre tema sobre el qual no ha callat Carmen Lomana és dels suposats passaports de Covid-19 falsos, mostrant el seu enuig: «No saps la quantitat de gent que conec (...) és enganyar-se a ells mateixos i als altres. Em sembla que és molt baix i roín». Finalment, conclou comentant el poc cap i els pocs valors d'algunes persones, i assegurant com és de perillós i horrorós aquest tema.