ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

«Em fas falta», les emotives paraules de Chabelita a Isabel Pantoja

La concursant de 'GH VIP 6' ha confessat en una carta que lamenta no haver-se acomiadat de la seva mare
Isa Pantoja dins la casa de 'GH VIP 6' | Telecinco

 

Una de les primeres confessions que va fer Chabelita un cop dins de la casa de Guadalix de la Sierra va ser que no s'havia acomiadat de la seva mare Isabel Pantoja, ja que no l'havia dit que participaria a 'GH VIP'

 

La jove, quan va fer aquestes declaracions,segurament no esperava una reacció tan contundent per part d'Isabel Pantoja, però la cantant folklòrica va ser molt dura amb la seva filla en una trucada al programa 'Sálvame'.  

 

Chabelita envia una carta a la seva mare

Com si no estigués aïllada les 24 hores del dia i hagués sentit les paraules de la seva mare o bé per remordiments, Isa Pantoja va escriure poc després al seu blog del 'reality': «Sé que les coses no han sigut com jo volia que fossin, i si llegeixes això que estic escrivint et vull dir que em fas molta falta». 

 

Chabelita ha compartit els seus sentiments en el seu blog | Telecinco

 

La filla de la cantant va afegir: «Lamento no haver pogut parlar amb tu abans de marxar», i va concloure: «No saps el que donaria per parlar amb tu. Però intento que això no m'afecti molt i ja gairebé no parlo de temes de la família, que sé que no t'agrada. Espero que m'estiguis veient i que t'estigui agradant».   

 

Isabel Pantoja, en un acte publicitari a València 

En la seva inesperada trucada al programa de Telecinco, Pantoja va admetre que no accepta la vida de la seva filla però qtambé va dir: «No tinc cap problema pel fet que la meva filla estigui en un 'reality', perquè pot fer el que vulgui sempre que no la perjudiqui».  

 

La cantant va admetre que només feia una setmana que sabia de l'entrada de Chabelita en el concurs i, després d'atacar a alguns dels col·laboradors asseguts a plató, va afirmar: «He entrat per telèfon gratis, però per asseure'm a plató no hi ha zeros en aquesta cadena». 

 

Isabel Pantoja i el seu germà Agustín a l'aeroport de Sevilla | Cedida

 

En els últims dies, concretament aquest dijous 20 de setembre, s'ha pogut veure a Isabel a l'aeroport de Sevilla des d'on, acompanyada pel seu germà Agustín, va volar cap a València.  En aquesta ciutat, va fer el seu primer acte publicitari d'ençà que va sortir de la presó, pel qual ha cobrat 100.000 euros. Concretament, va assistir a l'obertura d'una fàbrica de cosmètics.