IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les paraules de 'El Chicle' abans de violar la seva cunyada: «Compto fins a deu perquè et treguis la roba, escull el sabor del preservatiu»

Segons Vanessa Rodríguez, la germana de Rosario, «em va amenaçar amb un ganivet i em va dir que si ho explicava, mataria a la meva família»

Imagen de Rosario junto a su hermana y 'El Chicle' en una foto de 2016 que demuestra que seguían teniendo relación pese a la violación.
'El Chicle' en una foto l'any 2016, que demostra que tenia relació amb els seus familiars | Cedida

La Guàrdia Civil va analitzar l'historial de 'El Chicle' a raó del cas de Diana Quer i van centrar-se en la denúncia de la seva cunyada per violació, la qual va acabar retirant per la pressió familiar. Quan va tenir lloc el tràgic incident, la germana de Rosario, Vanesa Rodríguez, era menor d'edat.

«Quan estava davant de casa meva esperant l'autobús per anar a l'institut, es va apropar el meu cunyat amb el seu cotxe, un Fiat Bravo, i em va dir que pugés i que l'acompanyés perquè anava a anar al banc a treure diners per tronar-se'ls al meu pare», va declarar fa 13 anys la cunyada de l'assassí, segons indica 'La Razón'.

Una excusa que li va funcionar per convèncer-la i portar a terme el seu propòsit: «Va aparcar el cotxe en un descampat a prop de la capella, em va amenaçar amb un ganivet que va treure de la guantera del cotxe i em va dir que m'havia de despullar, mentre que em va agafar el mòbil i va començar a veure les fotografies que tenia». Pel que fa a l'aparell, el va guarda i no li va tornar.

El ganivet de l'amenaça


L'estratègia d'Abuín per evitar que la seva cunyada es resistís va ser utilitzar aquell ganivet que Vanesa va creure que era d'uns «20 centímetres de fulla». L'acusat va ficar-li el ganivet al pit per amenaçar-la perquè ella «no volia fer res». «Li vaig dir que em portés a casa i em va dir que per parlar més del compte m'anava a passar això», va afegir.

Imagen de Rosario junto a su hermana gemela Vanesa.
Rosario i Vanesa, la seva germana | Cedida

 

No era la primera vegada

Havia estat una més de 'El Chicle'. Segons va destacar durant la seva declaració, no era la primera vegada que ‘El Chicle’ abusava d'ella: «En realitat ja havia abusat de mi al juliol de 2004», explicava la víctima menfre afegia: «Aquella vegada em va tocar el pit per sobre de la roba en contra de la meva voluntat».

Així mateix, aquesta va prosseguir: «L'hi vaig explicar a la meva germana i ella va tenir un problema amb el seu marit, tot i que després van seguir junts». Per això, la cunyada va dir: «Per culpa de dir-li a la meva germana, Abuín em va apuntar amb un ganivet i se'm va emportar al cotxe dient-me que era una xivata».

La va obligar a mantenir relacions sexuals

«Ho vaig fer, no tenia altra», va explicar Vanesa mentre deia: «Li vaig dir que no a fer-li una fel·lació i, aleshores, va treure una caixa de condons que tenia en la guantera del cotxe i em va dir que triés un sabor».

Aquesta, visiblement afectada, va afegir: «Com em vaig negar a fer-li la fel·lació. Es va posar el condó i em va penetrar vaginalment, van ser diverses vegades encara que no aconsegueixo recordar les que em va violar». Vanesa, que va dir que 'El Chicle' «no es va canviar de condó quan va ejacular», va comentar: «Quan vam acabar, em va fregar amb el ganivet pel pit, per la gola i pel melic, però no va arribar a clavar».

Finalment, Vanesa va tancar la seva aparició afegint: «Mentre estava damunt meu em va dir que tenia els pits durs i que me'ls deixaria més durs després de penetrar-me. Quan va acabar, es va treure el condó, el va tirar per la finestreta i em va advertir que si l'hi explicava a algú el què havia passat, mataria a la meva germana».

'El Chicle', autor del asesinato de Diana Quer
'El Chicle', autor de l'assassinat de Diana Quer | Crónica Global

 


Comentaris

envia el comentari