Ana García Obregón, 2020

Les paraules de la germana d'Ana Obregón: «Estem molt pendents d'ella»

Amalia respon davant les càmeres quan es compleix un mes de la mort del seu nebot

Aquest dissabte, 13 de juny, es complia un mes de la tràgica defunció d'Álex Lequio, víctima d'un estrany càncer als 27 anys d'edat. El dol per la pèrdua del seu únic fill està sent molt dur per a la seva mare, Ana Obregón. En les seves dues cartes publicades a Instagram ens ha mostrat els seus punyents sentiments i el seu desig de reunir-se amb el seu fill com més aviat millor.

Ana García Obregón, 2020
Ana García Obregón va perdre el seu fill Álex ara fa un mes. | EP

Ana Obregón, molt acompanyada per la seva família

A la trista pèrdua del seu fill, Anna li ha de sumar la mort de la gosseta de la família, Luna, que perdia la vida diumenge passat tan sols unes setmanes després de la mort del seu amo. «Lunita et va esperar diversos mesos perquè tornessis a casa però mai ho vas fer. Sé que ha marxat per pena, per poder estar amb tu. Sé que ara estareu junts corrent a través de l'eternitat. Demano cada nit que molt aviat pugui estar amb vosaltres i tornar a ser la família que érem per sempre», escrivia l'actriu en el seu perfil d'Instagram.

En aquests moments tan durs, l'actriu està molt acompanyada pel pare del seu fill, Alessando Lequio, però especialment compta amb el suport de la seva família més propera, les seves germanes i els seus pares.

Les paraules d'Amalia, germana d'Ana Obregón

Precisament, la seva germana Amalia, a la qual es va poder veure en l'enterrament del jove, ha parlat per a les càmeres coincidint amb aquesta data tan dura per a tota la família. «Avui és un dia molt trist» confessava la germana de l'actriu davant les càmeres de 'Lecturas'.  A més, Amalia ha volgut explicar com tota la família intenta ajudar Ana en aquests moments tan difícils. «Estem molt pendents d'ella, intentant passar el màxim temps possible amb ella» reconeixia la dona, que ha estat àvia recentment.

La família de l'actriu òbviament està molt preocupada per ella després dels punyents missatges que ha escrit en les seves xarxes socials. Fa poc vam conèixer que l'actriu s'havia animat a sortir del seu habitatge per celebrar amb els seus pares i germans una data molt especial per a la família.

Segons informava la revista 'Hola!' , L'actriu i els seus germans Amalia, Celia, Javier i Juancho es van reunir a la casa dels seus pares per bufar les espelmes al costat de la matriarca de la família, Ana María Obregón Navarro.