David Flores Carrasco, Rocío Flores i Marta Riesco

Les paraules de Marta Riesco descol·loquen els fills d'Antonio David Flores

Rocío i David Flores Carrasco s'han quedat estupefactes davant el que va dir Marta Riesco en el seu retorn a televisió

Marta Riesco i Antonio David Flores s'han convertit en protagonistes de la premsa rosa les últimes setmanes. I és que la seva relació ha sorprès a tothom, després que ell confirmés la separació d'Olga Moreno.

A Rocío i David Flores Carrasco, els fills grans del malagueny, els va deixar bocabadats aquesta relació. Però més ho ha fet conèixer les paraules de la reportera després de publicar-se que han trencat recentment.

Marta Riesco i el seu missatge enigmàtic sobre la seva ruptura amb Antonio David Flores

Marta ha estat diversos dies de baixa laboral a causa de la pressió mediàtica que ha patit pel seu festeig. El motiu és que ha passat de ser una reportera de El programa de AR personatge del cor i això l'ha sobrepassada. Bona mostra d'això és que va arribar a tenir una vergonyosa topada a Sálvame amb Anabel Pantoja.

El seu metge li va donar la baixa per ansietat, però ja s'ha recuperat i s'ha incorporat al seu lloc a Telecinco. Allí ha rebut l'afecte dels seus companys i també la comprensió. Precisament, una d'elles, Cristina Tárrega, ha dit: «No l'hem vist del tot malament, però està malament perquè ho està passant malament».

A això ha afegit Marisa Martín Blázquez: «Ella ha fet una anàlisi d'on s'ha ficat, com s'hi ha ficat i amb qui s'hi ha ficat. I també les repercussions de tot això».

Primer pla de Marta Riesco somrient
Marta Riesco s'ha reincorporat a la seva feina a 'El programa de AR' | GTRES

En aquest programa no s'ha tornat a referir a Antonio David Flores, ha optat pel silenci. Tot i això, al carrer l'estaven esperant els companys d'Europa Press. I, com és lògic, li han preguntat sobre la seva suposada ruptura amb ell, motivada per la desconfiança i la decepció entre tots dos.

La resposta que ha donat ha estat: «No diré res i em mantindré sempre aquí».

Les paraules que han sorprès tothom, i segur que Rocío i David Flores Carrasco, han arribat després. Han tingut lloc quan se li ha comentat que Olga, sobre una possible reconciliació amb Antonio David, ha respost que «el temps dirà». En conèixer aquesta frase, la jove ha afirmat de manera enigmàtica: «El temps dirà per a tothom, no?».

Si aquestes paraules han estat força enigmàtiques, perquè deixen a l'aire la seva situació sentimental, també ho han estat les següents. Ha manifestat: «No diré res, però, l'important és que tothom estigui bé».

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco no ha estat clara sobre si ha trencat o no amb Antonio David Flores | Catalunya Diari

D'aquesta manera, dona lloc a tota mena d'especulacions. Així, n'hi ha que creuen que està indicant que el pas dels dies demostrarà que segueix amb el malagueny. Però n'hi ha d'altres que opinen que deixa caure que s'han separat i que ara el que vol és que tots dos es trobin tranquils.

Marta Riesco parla del seu estat després de baixa laboral

Per descomptat se li ha preguntat a Riesco com està després del sotrac de salut que ha patit. Sobre això ha manifestat: «Estic millor, més animada, la veritat que sí. Això és el més rellevant».

Així mateix, ha vingut a deixar de manifest que continuarà amb la seva feina com a reportera. Això sense passar per alt que ha confirmat que segueix endavant amb la seva demanda Anabel Pantoja. Té clar que defensarà el seu honor davant la justícia i que no acceptaria cap mena de disculpes per retirar-la.

Muntatge d'Anabel Pantoja amb Marta Riesco
Marta Riesco ha confirmat també que continua amb la seva demanda a Anabel Pantoja | Catalunya Diari