Les paraules del sacerdot al funeral d'Álex Lequio que posen els pèls de punta

Ana Obregón, trencada de dolor després d'acomiadar definitivament al seu fill

Ana Obregón, surt de l'església plorant després del funeral d'Álex Lequio
Ana Obregón va viure aquest dimarts 30 de juny un moment molt dur  | GTRES

Ana Obregón està travessant un dels pitjors moments de la seva vida des de la pèrdua del seu fill Álex el passat 13 de maig. Álex Lequio va morir amb només 27 anys després de molt temps lluitant contra el càncer, i amb l'estat d'alarma per la pandèmia del coronavirus, la família encara no s'havia pogut acomiadar d'ell

L'actriu va dir adéu al seu fill en comú amb Alessandro Lequio aquest dimarts 30 de juny. La missa es va celebrar a la parròquia de Nuestra Señora de la Moraleja de Madrid, on hi van assistir diverses personalitats del país com Pablo Casado, Ramón García o Terelu Campos, a més a més de la família i els amics més íntims del jove. Després d'aquest comiat, s'ha disparat la preocupació per l'estat anímic d'Ana Obregón

La mare d'Álex Lequio ha volgut rendir un sentit homenatge al seu fill portant una mascareta on hi havia gravada la inicial del jove. Sens dubte, però, el moment més intens per a l'actriu ha estat quan ha dedicat unes emotives paraules a Álex que gairebé no ha pogut acabar a causa de les llàgrimes. Ana Obregón confia la seva fe en Déu per superar aquest tràgic episodi de la seva vida, i confessava que «vull abraçar el meu fill com més aviat millor».

«Com a bon fill que sempre ha estat, us seguirà cuidant des del cel»

Segons ha donat a conèixer 'El Confidencial', Ana Obregón no ha deixat de plorar ni un moment en tot el temps que ha durat la cerimònia d'acomiadament del seu fill. L'actriu estava trencada de dolor, i encara s'ha emocionat més en sentir al sacerdot, que li ha dedicat unes tendres paraules: «Ana, tu ets la seva mare a la terra. Ara l'Álex té a la Mare de Déu, que el bressola com ho feies tu quan era petit. No oblideu mai que com a bon fill que sempre ha estat, us seguirà cuidant des del cel».

«Has estat la meva vida i ho seguiràs sent. El millor fill, nét, germà, amic... Mai vas abandonar el somriure ni el sentit de l'humor. Ets gran, ens has ensenyat a tots amb el teu exemple a ser millors persones. Em diuen que ara tu ens tindràs cura. Fill meu, espero el dia que pugui abraçar-te», deia una Ana Obregón molt dolguda. Malgrat les seves ganes de tirar endavant, el dolor que té l'actriu és tan gran que fins i tot ha confessat al seu íntim amic, el presentador Ramón García, que «no sé què faré ara».


Comentaris

envia el comentari