IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El pare de Bertín Osbone, de nou enamorat als 89 anys

Enrique Ortiz ha trobat l'amor al costat d'una professora de francès «molt explosiva»

Bertín Osborne y su padre, Enrique Ortiz
Bertín Osborne i el seu pare, Enrique Ortiz | Gtres

Segurament la fama de Casanova de Bertín Osborne hagi estat en part heretada del seu pare, Enrique Ortiz. I és que el progenitor del cantant ha tornat a trobar l'amor als seus 89 anys al costat d'una professora de francès «molt explosiva». Segons ha revelat la revista 'Pronto' en el seu nou número d'aquesta setmana, Enrique ha sorprès tota la família amb una nova xicota que el té d'allò més il·lusionat. No obstant això, el presentador ja va avançar alguns detalls sobre la seva nova «madrastra» al programa que presenta, 'Mi casa es la tuya'.

«El meu pare té més anys que un bosc però segueix igual de divertit, té una xicota...», va revelar el cantant durant un programa en el qual Ana Obregón i Fernando Romay van acudir com convidats. «L'altre dia li vaig dir: 'anem a dinar' i ell em va dir, 'és que avui no puc', 'Tens molt a fer?', 'No, és que he conegut a algú'», contestava entre riures i davant la cara de sorpresa d'Ana Obregón, que no podia evitar exclamar un sonor «Què?!» quan es va assabentar

Bertín va prosseguir, aportant més dades: «Em diuen que la parella del meu pare és brutal, que és professora de francès i que l'ha contractat perquè li faci classes». Amb tant misteri, el cantant va reconèixer que no podia aguantar la curiositat i que va decidir anar a visitar-lo per enxampar-los 'in fraganti'. Abans d'anar, Bertín va preguntar al porter de l'edifici del seu pare i est li va comentar: «Uy, Bertín, no et puc explicar com està!». Efectivament, pel que sembla la nova «madrastra» de Bertín és una dona d'allò més explosiva. «No m'ho podia creure!», va comentar mentre explicava com va ser el dia que la va conèixer.

Bertín Osborne contando que su padre tiene nueva novia en 'Mi casa es la tuya'
Bertín Osborne explicant que el seu pare té nova xicota a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari