rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Cues de més de 3 quilòmetres a la C-32, a Argentona, per un accident

El pare de Carlos Lozano ha mort als 86 anys

El col·laborador de programes de televisió ha confirmat la noticia: «no ha patit gens perquè estava quasi en coma»
El pare del presentador Carles Lozano ha mort als 86 anys | Cedida

 

Tot i que el presentador Carlos Lozano està acostumat a lidiar amb conflictes i situacions difícils, sense dubte el moment que està vivint des de fa unes hores el deixarà molt més afectat. La revista ‘Semana’ ha informat fa poc que el pare de Carlos Lozano ha mort aquest dijous als 86 anys.

 

El padre de Carlos feia temps que estava malalt

Sense dubta que el concursant de ‘GH VIP’ ha començat l’any amb una de les pitjors notícies que podria rebre. El presentador de televisió ha perdut un gran suport en la seva vida: el seu pare. Lozano ha assegurat en la revista ‘Semana’ que a seguit els desitjos del seu progenitor de ser enterrat a la terra on va néixer: «Ja està descansant en pau a Puertollano, a Castella i la-Manxa».

 

Lozano ha assegurat que es troba molt afectat per la mort del seu pare, tot i que era poc conscient de tot el que rodejava la seva malaltia: «Tenia 86 anys i estava malalt. No ha patit gens, perquè estava quasi en coma», assegurava Carlos Lozano amb un cert cansament en la seva veu.

 

La casa del seu pare era el refugi de Carlos Lozano

Lozano sempre ha estat molt unit al seu pare, tot i que poques vegades ha informat sobre la seva vida familiar. De fet quan el març de 2018 el presentador va desaparèixer es trobava juntament amb el seu pare a la casa familiar que tenen a Castella i la-Manxa. Lozano va estar dos dies desaparegut i tant la seva mare com la seva parella van denunciar la seva desaparició, ja que el presentador ni tan sols responia al seu telèfon mòbil.

 

Carlos Lozano va desaparèixer durant dos dies per estar amb el seu pare a Castella i la-Manxa | Cedida

 

Lozano tenia previst assistir aquest dissabte a ‘Sálvame Deluxe’

Fa uns dies que es coneix que Carlos Lozano anava a visitar ‘Salvame Deluxe’, però per qüestions desconegudes l'entrevista es va posposar al dissabte 12 de gener. No es sap del cert si la trista notícia de la defunció del seu pare serà motiu suficient perquè es torni a ajornar la intervenció o el presentador farà tot el possible per complir el seu compromís amb Mediaset.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris