Muntatge de Chenoa i el seu pare

El pare de Chenoa malviu venent al carrer i no anirà a la boda de la seva filla

Chenoa triomfa a Espanya malgrat que hi ha una cosa que li continua fent mal al cor

Semblava que tot a la vida de Chenoa anava bé. Estabilitat professional, amor i un prometedor futur al davant juntament amb la seva parella. Ara, a escassos mesos del casament amb Miguel, descobrim la terrible realitat sobre un important membre de la seva família.

La complicada relació entre Chenoa i el seu progenitor es remunta quan la cantant tenia només 1 any.

Des d'aquell moment, els camins es van separar. Tot i això, José Carlos Corradini no perd l'esperança i s'esforça per reprendre el contacte i ser aquesta figura paterna que Laura mai va tenir.

Ja ho vam veure fa uns anys a la televisió parlant sobre els seus fills i la seva exdona. Va ser al Deluxe, on també va aprofitar per demanar ajuda econòmica a la seva popular filla. En aquesta ocasió, utilitza la revista Semana per donar a conèixer el seu testimoni.

El pare de Chenoa parla clar sobre la seva terrible situació

Mentre Chenoa es dedica a proclamar el seu amor a les xarxes socials, el seu progenitor dona una controvertida entrevista. El pare de la cantant no té objeccions a comunicar la precarietat en què viu a Argentina. Amb una jubilació inferior a cent dòlars, ha de sobreviure venent mascaretes al carrer.

La situació de la COVID-19 a l'altra banda de l'Atlàntic és força complicada. I, com passa també a Espanya, les màscares s'han tornat indispensables en el dia a dia.

Els pocs ingressos que rep l'obliguen a anar cada dia a una cafeteria, demanar una consumició i exercir la feina de venedor ambulant.

Per descomptat, és una activitat il·legal, però a José Carlos no li queda opció. La seva jubilació no permet ni tan sols fer front al pagament del lloguer on viu.

José Carlos Corradini, pare biològic de Chenoa
José Carlos Corradini, pare biològic de Chenoa | Catalunya Diari

Únicament venent entre 3 i 4 mascaretes al dia es pot permetre comprar aliments, dels barats això sí, i poder menjar.

Sens dubte, és una situació que contrasta amb la vida de Chenoa. L'artista, a més d'exercir de cantant, col·labora en formats televisius d'èxit com Tu cara me suena.

I és que, segons el seu progenitor, Chenoa és «la gallina dels ous d'or». La mallorquina ha donat feina al seu germà, a la parella de la seva mare i sembla que ell també vol aprofitar-se.

El pare de la cantant demana ajuda davant de la situació difícil que li està tocant viure, però dubta de poder-la aconseguir.

Tati Corradini
Tati Corradini, el padrastre de Chenoa | Europa Press

Segons ell, la culpa de la indiferència de Chenoa la té la seva mare i la seva exparella. «La seva mare es va encarregar d'endurir-li el cor. La meva filla és generosa amb la seva altra família, però té un problema amb mi», afirma per a Semana.

Això no obstant, també es mostra conciliador i dona la mà als seus fills. Li agradaria poder seure a parlar amb Chenoa i el seu germà Sebastià per poder aclarir les coses entre ells.

Tots dos germans eren molt petits quan els seus pares van decidir posar punt final a la relació.

Des de llavors, José Carlos ha tingut gairebé nul contacte amb ells. De fet, l'última vegada que es va veure amb l'extriomfita només tenia 16 anys. Amb aquest panorama, tot sembla indicar que no ho podrem veure portant la filla Chenoa a l'altar en uns mesos.

Tot i això, el pare de Chenoa és totalment conscient del seu casament amb el doctor Miguel Sánchez Encinas.

De fet, no ha dubtat a donar la seva opinió sobre això. Afecten aquestes declaracions l'idíl·lic moment que sembla estar vivint la parella?

Chenoa i Miguel Sánchez en un photocall
Chenoa i Miguel a un photocall | GTRES

Recordem que després de dos anys d'ajornaments per la pandèmia, Chenoa i Miguel han decidit fer el pas aquest any. No sabem la data exacta, però sí que serà una cerimònia íntima i petita abans de l'estiu.