CATALUNYA EN ALERTA

Pluges torrencials en poques hores, llegeix la previsió aqui!

TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

ÚLTIMA HORA

La policia registra el domicili de l'advocat de Puigdemont

El pare d'Olvido Hormigos mor d'un infart

L'exregidora de Los Yébenes assegura que el seu pare es trobava perfectament i no tenia problemes de salut
Olvido ha assegurat estar destrossada | Cedida

 

El pare d'Olvido Hormigos moria ahir dimarts, 6 de febrer, de manera sobtada i sense que els serveis mèdics poguessin fer res per salvar-li la vida. Hipólito Hormigos, de 89 anys, estava esperant el seu torn a la farmàcia de Los Yébenes per poder comprar els seus medicaments quan, de sobte, va partir un infart.

 

Un cop molt dur per a Olvido, que no s'imaginava per res, ja que el seu pare, i malgrat la seva avançada edat, es trobava perfectament i no semblava tenir cap problema de salut. 

La família Hormigos, destrossada

Tanmateix, la mateixa Olvido ha explicat al mitjà 'El Español' que el seu pare podia valer-se per si mateix. De fet, assegura que l'home havia anat sol i conduint cap a la farmàcia. 

 

«No portava ni ulleres per conduir. Estava genial. I aquest matí s'ha aixecat bé. He estat jo amb ell abans que passes això», explica Olvido. I és que va ser ella qui va acudir a la farmàcia just quan estaven intentant reanimar a Hipólito. 

 

Hormigos afirma destrossada que «a aquestes edats és veritat que moltes vegades penses que qualsevol dia pot passar, però fins que no arriba el moment... Mai t'ho esperes». Tanmateix, Oblido assegura que tant ella com la seva mare estan completament enfonsades.

 

D'altra banda, i segons informa el citat mitjà, les restes mortals d'Hipólito ja van ser traslladats al tanatori de la localitat on viu tota la família. Ahir mateix a la tarda tots els seus familiars es trobaven vetllant el cos del pare d'Olvido Hormigos.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris