YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El pare de Diana Quer assegura que demanarà la llibertat de 'El Chicle' si es rehabilita

«Té una filla de 14 anys, que entenc que necessita un pare»

Juan Carlos Quer, con Diana y Valeria.
Juan Carlos Quer i la seva filla, Diana Quer | Cedida

  

Juan Carlos Quer, el pare de Diana Quer, ha demanat als polítics que no s'elimini la normativa que recull el Codi Penal, en uns moments tensos en què s'està a punt de conèixer la decisió del Congrés dels Diputats en relació a la derogació de la presó permanent revisable. A més, ha remarcat la importància de la sentència, ja que permet «una resposta efectiva davant aquest tipus de depredadors i delinqüents tan perillosos».

El pare de la jove ha defensat que Espanya té «el Codi Penal més dur» i s'ha posicionat en contra de la cadena perpetua justificant-se en la seva «formació i valors». No obstant això, el més sorprenent de les seves declaracions davant els micròfons ha estat que digués que la presó permanent revisable també ha de garantir la possibilitat que el detingut pugui quedar en llibertat en cas que es rehabiliti.

El pare de la jove demanaria que quedés en llibertat

Juan Carlos Quer ha assegurat que si José Enrique Abuín Gey, més conegut com 'El Chicle', demanés «perdó» i confirmés la seva «rehabilitació», ell seria el primer a demanar que quedés en llibertat«Té una filla de 14 anys, que entenc que necessita un pare», afegia el pare de Diana Quer. Així doncs, li donaria el seu suport si complís amb els requisits necessaris per poder quedar en llibertat.

'El Chicle', José Enrique Abuín
Imatge d'arxiu de José Enrique Abuín, 'El Chicle' | Xarxes socials

Justícia per la seva filla

El pare de la jove ha afirmat que «l'únic motiu» pel qual encara continua lluitant per aconseguir que es mantingui la presó permanent revisable és perquè es faci justícia. De fet, fa mesos que està immers en aquesta batalla junt amb altres pares de nens desapareguts. «Mai el deixarem de costat, fins que se li fiquin les mesures necessàries», indicava Juan Carlos Quer.

Juan Carlos Quer y Diana López-Pinel en el entierro de su hija.
Juan Carlos Quer i Diana López-Pinel a l'enterrament de la seva filla | CatalunyaDiari.cat.

No busca venjança 

D'altra banda, també ha referenciat el cas de Gabriel Cruz, mencionant la «lliçó de dignitat» que han donat els pares del petit i ha demanat als polítics «que en preguin nota». Seguint la mateixa línia, ha desmentit el que va dir Pablo Iglesias i ha explicat que el seu suport no ha estat provocat perquè tingui ganes de «venjança o revenja», sinó que ho ha fet per valorar «la vida dels nens, evitar més cadàvers i mitigar el mal».

A més, ha afirmat que no està «legislant en calent» perquè aquesta llei existeix actualment i assegura que ara el que s'està fent és «derogar en calent» sense pensar en les conseqüències que podria tenir una decisió així..


Comentaris

envia el comentari