El pare de Gabriel demana a Juan Ignacio Zoido que faciliti la cerca del seu fill

El nen anava sol pel poble perquè «gairebé tothom qui hi ha són coneguts» de la família

Ángel, el padre de Gabriel, respondiendo a los medios de comunicación
Ángel, el pare de Gabriel, responent als mitjans de comunicació | Cedida

Ángel Cruz, el pare del nen desaparegut a Níjar, ha demanat al ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, que activi la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil per poder trobar el seu fill. «Al nen se l'ha tragat la terra», responia irònicament als periodistes de 'El programa de Ana Rosa'.

La presentadora del programa va mencionar que Zoido havia confirmat l'inici de les operacions del dispositiu d'emergències, però els seus pares van continuar explicant la dura situació per la qual estan passant tan ells com el petit: «Són tres nits sense ell i ens necessita. Ho ha d'estar passant molt malament». 

A més, Ángel va continuar remarcant el paper fonamental del representat governamental: «Li demano al ministre d'Interior que vinguin a ajudar-nos. Que vingui aquella unitat especialitzada a buscar nens».

Los padres de Gabriel escuchando la versión de la Guardia Civil
Els pares de Gabriel escoltant la versió de la Guàrdia Civil | Cedida

Falta d'indicis 

El pare del menor desaparegut lamentava que encara no els hagin «confirmat res» en relació a la possible existència de sospitosos. De fet, falten moltes dades perquè tampoc hi ha indicis que permetin saber on està el seu fill. L'únic que els hi han dit les autoritats als familiars és que «tenen diverses línies d'investigació».

«El meu fill el té algú i l'està cuidant», així intenta mantenir l'esperança Ángel, pensant «que no li volen fer mal i que està bé». D'aquesta manera, pot descansar millor, però la situació el supera i, fins i tot, va confessar que s'havia pres «alguna pastilla per dormir».

Imagen de Gabriel Cruz Ramíez.
Imatge de Gabriel Cruz Ramíez | SOSDesaparecidos

Anava sol pel poble 

«Gairebé tothom qui hi ha pel poble són coneguts i, per això, deixàvem al nen que es mogués amb llibertat», afirmava el seu pare davant les preguntes que li formulaven, tenint en compte que és un nen de vuit anys. No obstant això, ja va remarcar que a l'estiu no li deixen sortir perquè és quan hi ha més turistes. D'altra banda, el pare de Gabriel no entén quina podria ser la causa de la seva desaparició: «No som gent de diners ni tampoc li hem fet mal a ningú».

Passió per la naturalesa

Entre les possibilitats que s'han tractat, es plantegen que el petit s'hagués perdut perquè «és un enamorat dels peixos i també li agrada la muntanya». Tanmateix, assegura que «no s'ha anat sol».


Comentaris

envia el comentari