IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El pare de Marta del Castillo critica la policia per no resoldre el cas de la seva filla

Antonio del Castillo ha afirmat que el cas de Diana Quer era molt més complicat i està resolt

Antonio del Castillo, padre de Marta del Castillo, publica un desolador mensaje
Antonio del Castillo, pare de Marta del Castillo, publica un desolador missatge | Cedida

El pròxim dimecres, dia 24 de gener de 2018, es compleixen nou anys de la desaparició de la jove sevillana Marta del Castillo. Pel seu assassinat va ser condemnat a 21 anys i tres mesos de presó Miguel Carcaño. El cos sense vida de Marta, nou anys després, segueix sense ser trobat. «És una pena que un cas tan fàcil com el de la meva filla no es resolgués i el de Diana Quer, més complicat, sí», ha confessat Antonio del Castillo.

Desolats per la tragèdia

La família, com cada any que va passant des que la Marta sortís de casa situada al carrer Argantonio de la capital sevillana la tarda del 24 de gener de 2009 per a quedar amb uns amics, «està desolada».

El gran dolor de la família de Marta

«Seguim igual», ha dit Antonio del Castillo, que ha ressaltat que «no sabem el que realment la Policia Nacional està fent», en referència a la investigació d'aquest cos per localitzar el cadàver de Marta.

Del Castillo ha reconegut que el cas de la jove madrilenya Diana Quer els ha «encoratjat molt». La jove madrilenya va desaparèixer sense deixar rastre el 22 d'agost de 2016, mentre tornava a la casa d'estiueig de la seva mare des de les festes de A Pobra do Caramiñal, on havia estat aquella nit.

En aquest sentit, el pare de la jove sevillana ha confessat que «és una pena que un cas com el nostre, que era tan fàcil, en una gran capital i amb els mitjans tecnològics que tenia la policia, no es resolgués, i el cas de Diana, més complicat, sí».

Una dura comparació entre casos

Fent una comparació, Antonio ha afirmat que en el cas de Diana Quer, a la Guàrdia Civil «li han posat un examen d'últim curs d'un Grau d'Enginyeria i l'ha tret amb nota», i en el cas de la seva filla, «la Policia va fer un examen de l'ESO i el va aprovar amb un cinc raspat o per sota».

De tota manera, ha assenyalat que s'«alegra» pels pares de Diana, que «no han hagut de passar pel que hem passat nosaltres», per als que «el món li cau a sobre de pensar si algun dia la trobaran». Encara que Antonio ha assegurat que «l'esperança mai la perdem, ni volem perdre-la».


Comentaris

envia el comentari