IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El pare de Marta del Castillo demana als investigadors que van trobar Diana Quer que trobin la seva filla

Antonio del Castillo ha felicitat la Guàrdia Civil pel desenllaç del cas de la jove desapareguda a Galícia

Imagen de Antonio del Castillo.
Imatge d'Antonio del Castillo. | Cedida

Dilluns passat, 8 de gener, Antonio del Castillo va atendre els micròfons d''Espejo Público', per felicitar la Guàrdia Civil per la seva gran feina durant les investigacions del cas Diana Quer. 

Amb tot, el pare de Marta del Castillo, la jove que també va desaparèixer sense deixar cap rastre, ha reconegut haver perdut qualsevol esperança de trobar la seva petita, tot i les similituds amb el cas de Diana Quer. L'home ha sol·licitat en diverses ocasions que el mateix equip que ha dirigit la investigació a Galícia ho faci amb la investigació de la seva filla. 

 

Vol que el cas de Marta del Castillo s'obri novament

Antonio del Castillo té molt clar que, si l'expedient de la desaparició de Marta es tornés a obrir, aconseguirien més detalls sobre el parador desconegut del cadàver pel qual Miguel Carcaño continua a presó. 

Durant la seva declaració, l'home es va centrar en la feina dels investigadors de la Guàrdia Civil en el cas de Diana Quer. En aquest sentit, ha assenyalat que el mèrit absolut ha estat de la policia, perquè va «plantejar un interrogatori», a partir del qual van saber on estava el cos. «Com en el meu cas, ell ha donat altres versions, però primer van anar a pel cos. El van trobar, i a partir d'allà ja serà aquest el que parli. Ell podrà dir el que vulgui», ha insistit Antonio.

Felicitació a la Guàrdia Civil a través de les xarxes socials

Cal recordar que el passat 2 de gener el pare de Marta del Castillo ja va publicar un missatge al seu compte de Twitter, per felicitar la feina de la Guàrdia Civil, després de la detenció de José Enrique Abuín 'El Chicle' i la localització del cadàver de Diana. 

«Veient el coronel de la Guàrdia Civil, quina diferència. Estan a anys llum preparats amb aquella roda de premsa que va donar la Policia Nacional en el cas de la meva filla. No puc més que tornar a felicitar. Enhorabona.», va escriure. 


Comentaris

envia el comentari