El pare de Raquel Mosquera, ingressat per una pneumònia

La perruquera se n'ha assabentat enarribar de 'Supervivientes'

Imagen de archivo de Raquel Mosquera.
Imatge d'arxiu de Raquel Mosquera. | Cedida.

El pare de Raquel Mosquera, Jesús Mosquera, ha estat ingressat a l'hospital per una pneumònia. Segons apunten diversos mitjans, l'exconsursant de 'Supervivientes' se n'hauria assabentat pocs dies després d'arribar a Espanya. 

Cal recordar que la perruquera ha estat a l'illa durant tres mesos, convertint-se, finalment, en la tercera finalista. De fet, poc li va faltar per endur-se el primer premi, valorat en 200.000 euros, que es va emportar Sofia Suescún. 

No obstant això, i en tornar a la vida real, Mosquera ha rebut una de les pitjors notícies. Raquel està realment preocupada per la salut del seu pare, de qui no se separa en cap moment. 

Jesús Mosquera podria rebre l'altra mèdica

Afortunadament, i segons afirmen fonts pròximes a la família, Jesús Mosquera es va trobant cada vegada millor. «A poc a poc va millor, recuperant-se. En uns dies se li donarà l'alta, però ha estat un gran ensurt per a la família».

Malgrat tot, han estat uns dies realment complicats per a la família, la qual ha hagut d'alternar l'alegria de veure Raquel Mosquera prop d'ells, amb l'ingrés a l'hospital de Jesús. «Jesús es troba millor, però el que més preocupa és que amb l'edat tan avançada que té, sempre que entra a l'hospital li treuen moltes coses», expliquen. Així doncs, el pare de l'exconcursant de ‘Supervivientes’ podria tornar a casa en els pròxims dies.

D'altra banda, i pel que fa a l'experiència de Raquel al programa de Telecinco, la família assegura que ella ha sigut l'autèntica guanyadora. «És una autèntica guerrera i ho ha demostrat una vegada més. Ja ho va fer quan va superar aquella malaltia i ara ho ha tornat a fer», destaca una de les seves germanes, i afegeix que «amb la seva participació, ha callat moltes boques i prejudicis de persones que no la creien capaç i que fins i tot van riure d'ella».

Demandada per la seva sòcia

Malgrat tot, aquesta no ha sigut l'única mala notícia per a Mosquera. I és que, mentre ella estava concursant, Ángela Beck, la seva sòcia en un negoci d'extensions de pestanyes, li ha interposat una demanda en què li reclama 23.000 euros després d'etzibar en ple directe que «Raquel Mosquera em va arruïnar».

A més, va afegir que «si hagués volgut, aquest problema s'hauria resolt de manera amistosa, però no he tingut més remei. Raquel és una pessetera, una dona molt llesta i una gran actriu. Sempre vol fer llàstima, tot és un paper». 

Imagen de archivo de Ángela Beck.

Imatge d'arxiu d'Ángela Beck. | Agencias

 

 


Comentaris

envia el comentari