IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una parella caucàsica té tres bessons negres

Tenien problemes per tenir fills així que van optar per mètodes menys convencionals

La parella amb els bessons | Aaron Halbert

Aaron i Rachel Halbert és una parella de missioners presbiterians que han cridat l'atenció perquè malgrat ser dues persones evangèliques i orientades a viure segons la seva religió tenen tres fills diferents d'ells. A pesar que tots dos són caucàsics els seus fills són de raça negra, la qual cosa ha portat a pensar que existeix una infidelitat de la mare, però la història està més allunyada d'aquesta hipòtesi segons conta el Washington Post.

La parella tenia problemes per poder tenir fills i van començar a pensar en altres opcions. Aaron havia crescut a Hondures, on els seus pares van servir de missioners, i estava acostumat a ser l'únic rostre blanc entre els altres, la qual cosa el va ajudar a prendre consciència de la diferència cultural. Quan es van decidir per l'adopció, es van adonar que els nens de raça negra tenien més dificultats per acollits per una nova família pel que van decidir adoptar a un nen i una nena de raça negra.

Al cap d'un temps van descobrir el Centre Nacional de Donació d'Embrions, un banc d'embrions cristians que accepta embrions que es creen durant el tractament de FIV. Malgrat que son devots i no voler optar per mètodes artificials van acabar per fer-ho. Van optar per un embrió de raça negra, quedant-se embarassada de tres bessons. La seva església, família i amics els van jutjar per això però Aaron i Rachel van quedar totalment encantats amb la gran família que van obtenir.


Comentaris

envia el comentari