YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La parella de la cosina de Malú, cap de llista de C's a Pozuelo de Alarcón

Damián Macías ha estat designat com a candidat a l'alcaldia del municipi més ric d'Espanya: Pozuelo de Alarcón

Fotomontatge Rivera i Malú
Malú s'hauria comprat una casa ella sola a Madrid, i no s'aniria a viure amb Rivera | Cedida

Des que van sorgir rumors d'una relació entre Albert Rivera, líder de Ciutadans, i Malú, no han parat de sortir hipòtesis sobre proves per relacionar-los. S'ha parlat de comprar-se una casa junts, d'haver-los vist junts en alguna ocasió i molt rumors més. Ara, sorgeix una nova 'prova', i és que el partit de Ciutadans ha designat a Damián Macías, parella de la cosina de Malú, com a candidat a l'alcaldia del municipi més ric d'Espanya: Pozuelo de Alarcón. 

Aquest fet ha aixecat les alarmes d'una possible confirmació de relació i alhora d'un cert favoritisme. Segons algunes acusacions, el líder de Ciutadans hauria col·locat a Macías con alcaldable de Pozuelo, no per la seva valides professional, sinó per estar cassat amb Lucía Sánchez Varela, cosina de la cantant. El fundador de C's a Pozuelo, Miguel Ángel Berzal, ha confirmat a 'El Mundo' les seves sospites: «El sentit comú ens fa pensar que ha col·locat a aquest noi per la seva relació amb Malú». 

Brezal ha opinat que aquesta decisió podria afectar negativament a les votacions del partit a Pozuelo, on ara governa el PP per majoria absoluta. Per una altra banda, el partit taronja ha classificat de falses les acusacions i ha explicat que «és el comitè de candidatura que elegeix els candidats, que ho transmet al comitè autonòmic i, al seu torn, es ratifica al comitè executiu nacional». 

Rivera, tractat de «giracamises» per ser del Barça i del Madrid a la vegada

Les eleccions cada cop estan més a prop i sembla que el diari 'Marca' ha començat la seva 'campanya electoral' particular tot concedint unes pàgines als diversos candidats. La tanda d'entrevistes va començar amb l'actual president, Pedro Sánchez, i tot seguit va ser el torn del líder de Ciutadans, Albert Rivera.

Albert Rivera incendia les xarxes amb les seves polèmiques declaracions sobre el futbol
Albert Rivera incendia les xarxes amb les seves polèmiques declaracions sobre el futbol | Cedida

Malgrat que Rivera és el segon en ser entrevistat pel diari esportiu, les seves declaracions han estat les que han generat més polèmica a les xarxes on ha rebut tota una pluja de crítiques. El mitjà va aprofitar que tenia Rivera assegut al costat per preguntar-li sobre la controvertida entrevista de Gerard Piqué al programa 'La Resistencia' de Movistar. És en aquest moment, quan intenta evitar criticar al jugador, quan Rivera patina i entra de cap en una de les majors polèmiques en el món futbolístic: Barça-Madrid.

«Soc del Barça però me n'alegro quan el Madrid guanya la Champions»

Malgrat que a l'inici de l'entrevista el líder de C's manifesta que és del Barça, arribats a aquest punt assenyala que també ho és del Madrid i, ja posats a fer, també és una 'miqueta' de l'Espanyol. Rivera assenyala que creu que «la fixació de rivalitat amb l'Espanyol o a la inversa», tal com mostra Piqué, «és una mica del passat» i per explicar-se afegeix que «jo vivia a l'Hospitalet, al costat de Cornellà i tinc molt de vincle amb aquest club».

És per això que indica: «Jo sóc del Barça però me n'alegro quan guanya l'Espanyol. És un club de Barcelona. Sempre pregunto el resultat del Barça i de l'Espanyol» això és el que ell mateix descriu com una «sana rivalitat». Però la cosa va més enllà, i per il·lustrar millor la seva explicació afegeix: «Quan guanya el Madrid la Champions me n'alegro». En un intent forçat de millorar la situació indica: «O quan guanya un club espanyol a Europa».


Comentaris

envia el comentari