ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

La parella d'Albert Rivera, part de l'equip de comunicació de l'artista Miguel Póveda

Beatriz Tajuelo ha deixat el seu treball com a assistent aèria per anar-se'n a viure amb la seva parella a Pozuelo de Alarcón
Beatriz Tajuelo al costat de Miguel Póveda | Twitter

 

Albert Rivera s'ha convertit en un dels homes més populars del país. Contínuament gaudeix d'un gran impacte mediàtic, a causa de les seves declaracions i activitat a les xarxes. Aquesta situació afecta també a les persones que l'envolten, els qui canvien alguns elements de la seva vida privada, com ha fet la seva parella, Beatriz Tajuelo, qui ha trobat un nou treball.

Amb l'objectiu d'aconseguir l'estabilitat sentimental, la parella del català ha deixat l'ocupació que tenia fins avui com a assistent aèria, en considerar-ho incompatible amb l'agenda de Rivera, doncs veu necessari acompanyar-lo als diferents actes en què ha de fer presència, sent-li impossible per la que, fins fa uns dies, va ser la seva situació professional.

 

 

La relació entre tots dos es consolida. Si bé Tajuelo va afirmar que no pensa «ni en noces ni nens», la parella ha fet un pas important, en decidir anar a viure junts a Pozuelo de Alarcón. A més, la núvia del capdavanter de Ciutadans té nova ocupació. Miguel Póveda l'ha inclòs en el seu equip de comunicació. L'artista català, bon amic de Rivera, li ha ofert una plaça en la seva empresa que li permetrà continuar activa professionalment.

Amb el futur en l'aire

En una entrevista a 'El Mundo', la parella d'Albert Rivera va parlar sobre la situació sentimental de tots dos. Si bé va assegurar que el català és una «excel·lent» persona, a més de molt «detallista» amb ella, Tajuelo no va concretar sobre el futur de la relació, conscient que el primordial, en aquests moments, és la carrera política del seu estimat.

 

A causa d'aquesta situació, va confessar que l'agenda política del secretari general de Ciutadans està resultant «especialment complicada», motiu pel qual, de moment, no pensen en plans més enllà dels esmentats anteriorment. «De moment, no hi ha plans de nens. De noces tampoc. No hi ha temps», assegura.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris