Terelu Campos somrient a un plató de televisió

La parella de Terelu Campos que no volia ficar-se al llit amb ella: «És molt fotut»

Terelu confessa un detall sobre la seva vida íntima que deixa sense paraules els col·laboradors de 'El debate de las Tentaciones'

Terelu Campos és un dels personatges de la televisió que més titulars està donant en els darrers mesos. A més de protagonitzar contínues picabaralles amb alguns membres de la seva família, com amb la seva germana Carmen Borrego, també ha protagonitzat moments inoblidables.

Recordem que en els darrers temps hem vist Terelu en programes com 'MasterChef Celebrity' o 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'. Aquesta vegada, la col·laboradora de 'Viva la vida' va participar aquest dilluns a 'El Debate de las Tentaciones', en la seva primera entrega del 2022.

 

Terelu Campos protagonitza la confessió de la nit a 'El Debate de las Tentaciones'

És aquest debat inaugural del programa, es va revelar que a la vila s'havia produït un trio, situació inèdita fins ara al reality de Telecinco. Els tres participants que han protagonitzat aquest moment històric són Álvaro, Sabela i Rosana. El vídeo s'ha filtrat a les xarxes socials i no ha deixat indiferent ningú.

Després de veure les imatges del trio, al plató de Telecinco es van abocar algunes opinions que van cridar l'atenció de l'audiència del programa. Un exemple va ser el de Terelu Campos. La filla de María Teresa Campos va voler obrir-se en canal al voltant del debat dels problemes sexuals d'una de les parelles que va entrar a l'esmentat reality.

Sandra Barneda exposava com es trobava la relació de Nico i Gal·la, que ja venia malmesa quan va començar la quarta edició del format de Telecinco. Segons es va comentar ahir, el gran problema de l'exfutbolista i la seva xicota era la falta de relacions sexuals. I és que, segons el jove, a la influencer li feia vergonya ensenyar el seu cos.

Cal dir que durant el seu pas per 'La isla de las tentaciones', Gal·la ja havia mantingut trobades íntimes amb el solter Miguel més d'una vegada. Com ha apuntat Marta Peñate, el problema per a la noia no era el sexe ni el físic, sinó que no hi havia una bona connexió amb la seva parella en aquest aspecte.

«Si ell considera que jo no baixo, serà perquè amb ell no em ve de gust», va dir en una foguera, minuts abans de veure imatges de Nico al llit amb la seva temptadora.

Després de les paraules de Peñate, Terelu Campos ha volgut donar el seu punt de vista. «A veure, Marta, cal veure's amb aquesta edat i no sentir-se desitjat, i tant me fa si és home o dona, tant me fa el que sigui de la parella. Tu has d'entendre que, si jo tinc 20 i pocs anys, que és el moment més eufòric, i no em sento desitjada i la meva parella mai no troba un moment per tenir intimitat amb mi...», ha sentenciat.

Terelu Campos s'obre en canal per explicar una confessió íntima sobre el sexe

Malgrat tot, Sandra Barneda no creu que el desig sexual vagi unit als anys i així ho ha expressat a Terelu. «A qualsevol edat, si no et sents desitjat...», ha dit la presentadora de Telecinco. Terelu ha escoltat amb respecte l'explicació de Barneda i després d'uns segons de reflexió, la filla de Maria Teresa Campos ha volgut confessar una experiència pròpia.

«Perdona'm, t'agraeixo que em corregeixis, perquè jo he viscut això, i quan un no se sent desitjat, és molt fotut. És molt fotut! Això al final et provoca inseguretats. Tot el que et creguis t'ho ensorren i t'ho tiren a terra en 30 segons», ha explicat Terelu Campos, sense detallar de quina parella del passat es tractava.