Ana Soria i Enrique Ponce a la platja

Els pares d'Ana Soria prenen una decisió que descol·loca Enrique Ponce

Enrique Ponce veu com els seus sogres fan marxa enrere en una cosa ja decidida. Què està passant?

Enrique Ponce va avançant pas a pas a la seva vida amb Ana Soria. Després de l'enrenou que es va produir a l'inici d'aquesta polèmica relació, el torero i l'estudiant calmaven la situació.

Després d'uns mesos d'un frenesí pràcticament adolescent en tots els sentits, Ponce recapacitava, pel bé de les filles i de la família.

Ell i Ana frenaven la seva exposició mediàtica, recomponia la relació cordial amb la seva exdona i amb les seves filles i tornava a centrar-se en la seva professió. Passada la pandèmia de coronavirus, es planeja el retorn a les places en una gira de comiat que es preveu apoteòsica.

Ana, per la seva banda, reprenia amb ganes els seus estudis de Dret i tancava les xarxes socials. Ara està enfocada a la professió que aviat exercirà al bufet d'advocats del seu pare o en un altre despatx.

Primer pla d'Enrique Ponce.
Enrique Ponce coneix els nous plans dels seus sogres. | GTRES
 

Ponce i Ana viuen en un àtic d'Almeria. Això ha provocat que ell tingui a la venda la seva finca La Cetrina i que la família d'Ana decidís també vendre's el seu xalet.

Canvis a la venda de la casa d'Ana Soria

L'habitatge on Ana va viure amb els seus pares i el seu germà es posava a la venda ara fa un any. Es tracta d'una espectacular immoble a Almeria, ubicat a la millor zona de la ciutat i amb més de 250 m² construïts.

A més d'unes estances prou àmplies, un saló amb xemeneia, un menjador i unes habitacions totalment equipades, crida l'atenció el soterrani. Inclou una llar de foc i un saló-bar al costat d'un gimnàs i un ampli garatge.

Imatges de la casa d'Ana Soria a la venta.
El xalet d'Ana Soria està a la venda, sempre es pagui el que demanen. | Idealista

 

Es tracta d'un habitatge d'ensomni, molt pràctica, però amb uns acabats d´alta qualitat que la família d'Ana Soria es vol vendre des de fa un any.

Tot i això, aquesta setmana ha canviat d'estratègia, cosa que ha desconcertat Ponce. Segons El español, l'habitatge ha desaparegut de la web on s'estava publicitant des del març del 2021.

El preu de venda era de 700.000 euros i malgrat que l'agència immobiliària ha posat un interès especial a vendre-la, no ho ha aconseguit. Els Soria continuen volent vendre la casa, però segons sembla, ara ja no tenen tanta pressa.

Han declinat abaixar el preu de venda -un dels principals obstacles que hi ha amb els compradors potencials-. També han optat per canviar d'agència i confiar en una immobiliària local d'Almeria. Continuen interessats a desprendre's de la casa, però prefereixen una bona venda a una venda ràpida. I si no surt, doncs no passa res.

Aquesta agència ha promès deixar-se la pell per trobar un comprador que accepti les condicions. Ja no urgeix tant la venda, tot i que Enrique i Ana viuen en un altre lloc i que els pares d'Ana fan plans de mantenir l'habitatge.

Enrique Ponce, plenament integrat amb la família d'Ana

Enrique Ponce està plenament integrat al nucli familiar de la seva parella. Ja des que van començar la seva relació, el pare d'Ana s'hi va fer molt, amb el torero. La seva afició pels bous, que també comparteix Ana, va ser un notable punt en comú.

Federico, que així es diu, és un conegut advocat mercantilista a Almeria i la sogra de Ponce, Rosa, està al capdavant de diverses fleques.

Tot i la diferència d'edat entre Ana i Enrique, els pares de la jove estudiant van respectar la seva decisió i van acceptar Ponce com un més de la família. Mai no han volgut opinar públicament i sempre han donat suport a aquest romanç.

Per la seva banda, Enrique també ha fet un esforç important per adaptar-se a la vida d'Ana i per integrar-se a la seva colla d'amics de vint-i-pocs anys. El temps està donant la raó a la parella.