IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els pares de Diana Quer volen que la dona de 'El Chicle' torni a figurar com a investigada

La causa contra Rosario Rodríguez va quedar tancada per falta de proves

Imagen de Rosario junto a 'el Chicle'.
Imatge de Rosario al costat de la seva parella 'El Chicle'. | Cedida

La dona de José Enrique Abuín, 'El Chicle', es va enfonsar el passat 31 de desembre, i va deixar sense coartada la seva parella. Fins llavors, Rosario Rodríguez va assegurar que la nit que va desaparèixer Diana Quer, la seva parella estava amb ella, tot i que finalment ha quedat demostrat que no va ser així. Gràcies al seu canvi de versió, la policia va poder desmuntar la defensa de 'El Chicle', que va acabar confessant l'assassinat de la jove madrilenya. 

Després de la declaració de Rosario, la dona de l'assassí confés va ser deixada en llibertat sense càrrecs; una decisió que la família de Diana no comparteix. La investigació contra la dona de 'El Chicle' va ser arxivada aquesta setmana pel titular del jutjat d'instrucció número 1 de Ribeira, Féliz Isaac Alonso. De fet, ell mateix va reobrir la causa que va tancar de forma provisional el passat més d'abril per falta de proves. 

El pare de Diana, disposat a descobrir tota la veritat

És per això que el pare de Diana, Juan Carlos Quer, s'ha reunit amb el seu advocat per valorar quina estratègia seguir amb Rosario. Tal com avança 'Periodista Digital', el lletrat i el seu client han parlat sobre el recurs de sobreseïment de la investigació sobre la dona durant diverses hores. I és que, tant ell com la seva exparella i mare de Diana, Diana López Ponel, creuen que la dona de 'El Chicle' amaga més coses de les que es creu sobre l'assassinat de la seva filla. 

Imagen de Rosario junto a su hermana gemela Vanesa.
Imatge de Rosario al costat de la seva germana bessona, Vanessa | Cedida

 

Juan Carlos Quer tornava a Galícia, després d'acudir el passat dijous a Madrid, on viuen la seva exdona i la seva filla Valeria, per assistir al funeral de Diana. Va ser ell qui va acompanyar el trasllat de les restes mortals de la jove, una vegada el jutge ho va autoritzar després de realitzar-se l'autòpsia. 

‘El Chicle’, més sol que mai

Amb tot, en cas de seguir endavant amb els seus plans, la dona de 'El Chicle' podria tornar a veure's involucrada en el mediàtic cas. Una altra mala notícia per a Abuín, que aquesta mateixa setmana va veure com el seu advocat, Ramón Sierra, abandonava la defensa, cansat de les mentides del seu client. Ara bé, perquè la renuncia sigui efectiva, Sierra haurà d'esperar fins que l'Estat li designi a l'assassí confés un advocat d'ofici, ja que no pot quedar indefens. 

Rosario Rodríguez saliendo del juzgado después de prestar declaración.
Rosario Rodríguez sortint del jutjat després de la seva declaració  | Mediaset

 


Comentaris

envia el comentari