Uns pares de Granollers denuncien que el seu fill porta més d'un mes sense poder jugar a futbol

Han demanat la baixa del nen al C.E. Vila Olímpica però li han denegat, de forma que no pot jugar a cap altre equip

Jugadors del Club Esportiu Vila Olímpica | Guillem Paluzie

Uns pares han denunciat el Club Esportiu Vila Olímpica de Barcelona a la Federació Catalana de Futbol per la denegació per part del club de donar de baixa al seu fill de deu anys. Lucas Martínez forma part de l'equip Benjamí A, però ara fa un mes i mig que no juga perquè, segons afirmen els pares, ha perdut les ganes d'anar a entrenar degut que l'ambient a l'equip era molt negatiu i se sentia assetjat pels seus companys. A més, segons ha explicat David Martínez, el pare de l'afectat, a CatalunyaDiari.cat, el nen es queixava que els entrenadors «els ensenyaven a jugar amb tècniques antiesportives com utilitzar paraules clau o fingir lesions per a perdre temps durant el partit, o bé realitzar faltes al contrari». El president del Club, Joan Lucas, per la seva banda ha assegurat a aquest diari que el nen ha rebut sempre un tracte excel·lent i que «ha jugat tots els partits com a central titular», pel que no entén com poden dir que no està bé al club.

  

  

  

  

  

  

Els pares van voler desvincular el seu fill del club, però es van trobar que «el president es nega per complet a donar-lo de baixa», tal com ha afirmat el pare. Joan Lucas ha explicat a aquest mitjà que els pares s'havien cansat de fer tants kilòmetres per portar el seu fill a entrenar i «aquest motiu no serveix per trencar el contracte perquè ja sabien des del principi l'esforç que els suposaria». D'aquesta manera, el president afirma que la decisió de treure el nen de l'equip és per interès dels pares i no perquè l'infant no estigui a gust. En canvi els pares ratifiquen que l'únic motiu per canviar el seu fill de club és precisament perquè el nen ho estava passant realment malament i no vol tornar a jugar amb el C.E. Vila Olímpica. A més, asseguren: «no hem signat cap contracte sinó, una fitxa federativa que hauria de permetre poder treure el nostre fill de l'equip si ho sol·licitem».

  

Així doncs, els va oferir l'opció que l'infant entrenés al Granollers, però jugués els partits amb el C.E. Vila Olímpica, condició que els pares no van acceptar. Com a segona opció, segons ha explicat el pare, «Joan Lucas va oferir donar de baixa el nen a canvi de diners» concretament si pagaven «639 euros». Però cal dir que demanar diners per una baixa és totalment il·legal.

Després de denunciar el cas a la Federació i que aquesta no hagi admès les proves que han portat els pares, si segueixen sense portar el nen al C.E. Vila Olímpica no podrà tornar a jugar fins després del 30 de juny, quan s'acaba la vinculació oficial, segons marca la fitxa federativa. Mentrestant, els pares segueixen insistint per aconseguir que pugui gaudir del que més li agrada a un altre club, però de moment sense cap èxit. 

  

Després de sortir a la llum aquest cas, altres pares s'estan animant a denunciar històries similars que també han viscut en aquest mateix club amb els seus fills, com per exemple el cas d'un jugador de l'Infantil B del CE Vila Olímpica. 


Comentaris

envia el comentari