Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Parla l'advocat d'Antonio David Flores: «No demanem tres milions d'euros»

El lletrat de l'exmarit de Rocío Carrasco assegura que hi ha filtracions interessades per atacar el seu client

Abans de l'emissió del penúltim capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Carlota Corredera confirmava en directe que Antonio David Flores havia interposat una demanda contra Telecinco pel seu acomiadament. «Ens ha demandat a la cadena i a la Fàbrica de la Tele, la productora de la sèrie documental. A Rocío Carrasco no. Per què Antonio David no demanda a Rocío per tot el que està explicant? Té por a la reobertura del cas i que se li giri en contra?», es preguntava la conductora de 'Sálvame'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Ho sabem des de fa tres setmanes, però ho vivíem en privat i en estricta confidencialitat», ha dit la presentadora de 'Sálvame' i 'Rocío, explicar la verdad para continuar viva'. «Ni el jutge ni nosaltres ho hem explicat, qui haurà parlat?», es preguntava, fent referència a la portada de 'Diez Minutos', que informava dels últims moviments de l'exmarit de Rociíto als jutjats.

La gallega deixava caure que Antonio David Flores tenia més interès a demandar a la productora que a Rocío Carrasco, ja que «no podria demostrar que Rocío menteixi». Però el cas és que la denúncia interposada per l'exagent de la Guàrdia Civil és una demanda laboral per acomiadament improcedent, la primera pedra de la guerra judicial que ha iniciat Iván Hernández, l'advocat de l'excol·laborador, que per fi ha parlat clar d'aquest assumpte.

L'advocat d'Antonio David Flores denuncia filtracions interessades

La periodista de 'La Razón', Ángela Portero ha publicat que va parlar amb l'advocat d'Antonio David, el lletrat Iván Hernández. Portero confessa que va rebre una trucada seva i li va dir aquestes paraules: «Et truco per donar-te les gràcies per l'article que vas publicar fa uns dies». «Es refereix a les declaracions que em va concedir Marcos García Montes en les quals assegurava que Antonio David està més ben armat jurídicament que Rocío Carrasco», ha explicat la periodista.

«És cert que Antonio David demana tres milions d'euros a la Fàbrica de la Tele i Telecinco?», li preguntava la veterana comunicadora. «No és cert. Han posat un zero més al que s'ha sol·licitat per via laboral. Són uns tres-cents i escaig mil euros el que es demana pel lucre cessant després del seu acomiadament televisat. La quantitat s'ha calculat sobre la base d'unes taules. Els que parlen que demana tres milions d'euros són filtracions interessades», assegura l'advocat d'Antonio David Flores.

Iván Hernández, desbordat visionant tot el documental de Rocío Carrasco

L'advocat de l'exmarit de Rocío Carrasco nega la informació de Saúl Ortiz, en la qual afirmava que «Antonio David demana que se'l readmeti en el seu lloc de treball i podria arribar a sol·licitar més de tres milions d'euros per l'escarni públic». A més, la periodista de la premsa rosa revela al citat diari que hi haurà més demandes i querelles d'Antonio David Flores i altres familiars als quals s'ha danyat en el seu honor, violat els seus drets, injuriat o calumniat greument.

«Hi ha molta feina a fer. Estem desbordats visionant tot. Trigarem temps interposar les accions legals pertinents per via la civil i penal. De moment només s'ha interposat la demanda laboral, ja que, en aquests procediments, hi ha uns terminis més curts. Encara que hagi estat un acomiadament televisat no parlaré, de moment, sobre el tema. La meva postura ha estat sempre treballar sense fer soroll», ha confessat el lletrat a Portero.