IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Parlament es converteix en el ‘Club de la Comedia’, segons Google Maps

Els usuaris de les xarxes socials han fet molt de ressò de la notícia

Google Maps, indicava noms diferents per al Parlament i la seva entrada
Google Maps, indicava noms diferents per al Parlament i la seva entrada | Google Maps

L’era de les xarxes socials i internet continua sorprenent-nos dia rere dia. Els hackers, de fet, han tornat a fer-ne de les seves i s’han servit d’un emblemàtic espai de la política catalana per fer mofa del procés polític que travessa el país.

Segons Google Maps, el Parlament de Catalunya va ser, durant unes hores del dia d’ahir, el 'Monumento a la unidad de España'. Així mateix, la localització del mapa indicava que aquest era un espai «tancat permanentment».

Tot i això, quan es clicava damunt de l’objectiu, aquest assegurava que estava obert 24 hores. I no és per menys, ja que la setmana que ve serà clau perquè es configurarà la cambra catalana, d’una vegada per totes.

Espai per al Club de la comèdia

La broma dels hackers, però, no va acabar aquí. El cert és que s’havia d’anar amb peus de plom en primera instància, perquè la segona broma va originar també les mofes de molts usuaris de les xarxes.

Imatge del Parlament de Catalunya al Parc de la Ciutadella.
Imatge del Parlament de Catalunya al Parc de la Ciutadella. | CatalunyaDiari.cat

 

De fet, segons aquesta burla, l’entrada a l’històric Parlament de Catalunya era ‘El Club de la Comedia’. Així doncs, un dels edificis claus de l’escena política del país es va convertir, per uns moments, en un dels programes d’humor més coneguts del panorama televisiu espanyol.

La torna de l’espanyolisme

No és la primera ocasió que passa quelcom així. De fet, a principis del mes de setembre passat, Google Maps va indicar, per uns moments, que la Plaça d’Espanya de Barcelona era la Plaça de l’1 d’octubre.

Així, a través d’aquesta al·legoria als fets del referèndum, el catalanisme va atacar primer. Ara, i sempre amb la broma com a bandera, ha estat l’espanyolisme qui ha contraatacat fent del Parlament català, el Monumento a la Unidad de España.

Estupefacció a les xarxes

Molts dels usuaris de twitter no donaven crèdit al què estaven veient. De fet, cares conegudes de Catalunya com l’excantant de La Trinca i productor de Gestmusic, Josep Maria Mainat, va exclamar: «Però què és això?».


Comentaris

envia el comentari