Rafa Castaño

Per què no li han donat encara els diners de 'Pasapalabra' a Rafa Castaño

Rafa Castaño ha resolt la curiositat de molts espectadors

Rafa Castaño ha fet història de la televisió en convertir-se en el guanyador del 'pot' més gran de la trajectòria de 'Pasapalabra'. Des de llavors, està sent molt sol·licitat als diferents programes d'Atresmedia, ja que volen conèixer com es troba o com està la seva relació amb l'altre concursant, Orestes.

No obstant això, també hi ha molt d'interès a saber si ja n'ha cobrat la quantitat milionària. I a això responia de manera clara a l'espai 'La Roca', de La Sexta.

Rafa Castaño aclareix què ha passat amb el premi

El guanyador sevillà de 'Pasapalabra' connectava en directe amb el format que Nuria Roca presenta el cap de setmana a La Sexta. Allà va rebre els elogis de l'equip i també moltes preguntes. Entre aquestes la que suscitava més curiositat a tothom: ja ha cobrat el premi?

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Rafa va ser molt contundent sobre això: «No, que va. Això triga una mica a ingressar-se, independentment que no és aquesta la quantitat que t'ingressen perquè li descompten els impostos. Triga com uns tres mesos a ingressar-ho així que encara estic menjant pa de motlle i aquest tipus de coses».

Així, va aclarir que, encara que va guanyar 2.272.000 €, la quantitat que percebrà és menor pel qual es queda Hisenda. En concret, es calcula que a Castaño li ficaran al seu compte al voltant d'1.200.000 €, aproximadament.

Tanmateix, el sevillà va veure que van continuar preguntant-li sobre el tema diners. I és que, es va voler saber si durant la seva participació en el concurs va haver de demanar prestat a algú, ja que li impedia treballar de manera habitual. A això, la seva resposta va ser la següent: «La veritat és que no».

«Quan estàs molt de temps en un programa i vas acumulant diners tens l'opció de demanar un petit avenç. Aleshores, quan s'acumulava tant de temps concursant sí que el format es portava bé amb nosaltres i ens feia petits avenços del que s'havia acumulat. Per tant, no he hagut de demanar res a ningú», va aclarir.

Rafa Castaño 'arremet' contra un col·laborador

El guanyador històric de 'Pasapalabra' va aprofitar l'oportunitat que se li va donar a 'La Roca' per resoldre una polèmica. I és que, aquests dies Juan del Val va carregar contra ell i contra Orestes afirmant que rebutjava als «concursants professionals».

Juan del Val
Rafa Castaño ha conegut les crítiques de Juan del Val | Europa Press

Llavors, Rafa va aprofitar la seva participació en l'espai de La Sexta per respondre-li. I ho va fer estirant el seu sentit habitual de l'humor i el seu tarannà comprensiu.

Així doncs, va respondre: «Jo sabia que venint del polèmic Juan del Val hi hauria paraules en contra meu. Però bé, és així, és el que hi ha i ser concursant professional suscita enveges, és broma. Que m'agraden molt els teus llibres».

Rafa Castaño
Rafa Castaño ha resolt la polèmica i ha parlat del seu futur | Antena 3

D'aquesta manera, el col·laborador va 'recollir el guant' de Castaño i va voler incidir en l'assumpte. Així, va posar sobre la taula la qüestió següent: «Ser concursant professional està bé i has guanyat 'Pasapalabra', que és el màxim. Però, li estàs fent voltes a participar en algun altre concurs?».

Davant d'això, Rafa va contestar dient: «És veritat que he estat a diversos concursos, així com, quan guanyes tants diners i has tingut tanta exposició, almenys en el meu cas, no és una cosa que vulgui. Potser és un bon moment per fer un pas enrere, per retirar-me com Zidane, quan estava a dalt. Però la veritat és que encara no ho he pensat, no ho sé».