Surt a la llum el passat ocult d'Andrea, concursant de 'La isla de las tentaciones'

La jove es va presentar com una hostessa de vol en el primer programa, però també ha treballat de cambrera i ha aparegut en diverses ocasions a Telecinco

Andrea Gasca durant l'emissió d'un programa de 'La isla de las tentaciones'
Surt a la llum el passat ocult d'Andrea, concursant de 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

'La isla de las tentaciones's'ha convertit en el fenomen de més èxit del moment, motiu pel qual cada setmana milions de persones segueixen la seva emissió sense perdre's ni un minut de cada capítol. I, si bé és cert que no totes les parelles eren especialment conegudes en el món de la televisió i la faràndula, el programa ha aglutinat tant d'èxit que la popularitat dels concursants ha augmentat com l'escuma, convertint-los en el centre d'atenció de tots els mitjans.

Per aquest motiu, i com no podia ser d'altra manera, el passat de cada concursant ha cobrat una importància vital que fa que tothom vulgui conèixer cada detall de la vida dels participants, especialment en els casos de les persones anònimes o que han tingut una trajectòria efímera a la televisió.

Andrea ha aparegut a la televisió en diverses ocasions

Sense cap mena de dubte, una de les concursants que més contingut ha oferit i que més polèmica ha generat és la catalana Andrea Gasca, que va entrar de la mà d'Ismael però que no va tardar a caure rendida davant els encants d'Òscar, un dels solters de 'Villa Montaña'.

Ara, el mitjà 'Metrópoli Abierta' ha indagat en el passat de la jove de 25 anys, fent patent que Andrea ja havia aparegut en anteriors ocasions en algun dels programes més populars de Mediaset, i ajudant a sembrar la llavor de la sospita: podria ser que la catalana només busqués guanyar popularitat i fer-se lloc a la cadena de més èxit del país?

Cambrera en dues populars discoteques de Barcelona

Així les coses, durant el primer capítol de 'La isla', Andrea es presentava com una hostessa de vol. No obstant això, la barcelonina també ha treballat durant una bona temporada com a cambrera, i ho ha fet en dues de les discoteques més populars de Barcelona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@carpaspalmbeach

Una publicación compartida de ANDREA (@anddreagb) el

Es tracta de Malalts de Festa i Carpas Palm Beach, localitzades a Cornellà de Llobregat i a Sant Feliu de Llobregat, respectivament. Una informació que queda confirmada gràcies a les nombroses fotografies que la jove ha compartit al seu compte d'Instagram, on aglutina 160.000 seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comenzó el carnaval

Una publicación compartida de ANDREA (@anddreagb) el

Andrea va participar a 'Mujeres y Hombres'

Però no només això, i és que Andrea també ha aparegut en alguns programes de ressò de Telecinco, com és el cas de 'First Dates' o, fins i tot, 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. El més sorprenent de l'assumpte és que la seva participació en el programa que presenta actualment Nagore Robles va tenir lloc després d'aparèixer a 'First Dates', és a dir, quan teòricament ja era parella d'Ismael.

En aquest sentit, va ser durant l'estiu del 2017 que Andrea i Ismael es van conèixer al programa de cites més famós del país. Tan sols uns mesos després, quan els joves encara s'estaven coneixent, ella va entrar a 'Mujeres y Hombres' amb l'objectiu de pretendre a Iván González.

Malauradament, la barcelonina no va tenir molta sort i, després de pocs dies i una cita força desastrosa, va abandonar la conquista. Aleshores, Ismael va tornar a portar-la a 'First Dates' per tal d'enfortir la seva relació. I la resta, és la història que tots coneixem.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari