rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El passeig més apassionat d'Isco Alarcón i la seva parella Sara Sálamo

El jugador i l'actriu porten quatre mesos sortint junts
Portada de la revista '¡Qué me dices!', a la que apareix la parella fent un passeig | ¡Qué me dices!

 

No són poques les vegades que es barreja el món de l'esport amb el del cor. L'últim protagonista és Isco Alarcón, un jugador que està guanyant protagonisme al Reial Madrid i en la selecció espanyola gràcies al seu talent. També és protagonista en la crònica rosa pel seu festeig amb Sara Sálamo, una relació que es va confirmar per una foto d'ells, junts al teatre.

 

Per les poques vegades que se'ls ha vist junts, sembla que es tracta d'una de les parelles de celebrities més apassionades dels últims temps. Quatre mesos de passió intensa que vam poder presenciar el passat 6 de novembre, amb les imatges d'un passeig pujat de to, publicades a 'Informalia'.

El migcampista i la jove actriu van sortir de casa d'ella per passejar els gossos quan, en un moment donat, Sara es va adonar que Isco portava la bragueta dels pantalons oberta. Ella l'hi va fer saber tocant-li la zona, la qual cosa va despertar el riure del futbolista, que va acabar per pujar-se-la.

 

La tensió entre els joves va anar a més i tots dos es van fondre en abraçades, tocaments i petons. Més tard, l'actriu pujava una foto al seu perfil de Instagram i escrivia el següent: «Hi ha dilluns que no canvio per un dissabte…».

 

Una actriu apassionada

Després d'una jornada d'hormones i descontrol, Isco va marxar a la concentració de la selecció espanyola, encara que més tard es lesionaria al partit contra Costa Rica. Massa sobrecàrrega física?

 

Sara Sálamo no és una completa desconeguda a Espanya, i és que aquesta actriu de 25 anys ja ha participat en diversos projectes cinematogràfics, entre ells una pel·lícula anomenada ‘Tres 60’ en la qual Sara protagonitza unes espectaculars escenes sexuals.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris