ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

La pasta italiana, els crostons o les galetes són algunes de les novetats que estan arrasant a Mercadona

La cadena de supermercats de Juan Roig torna a sorprendre els seus clients amb nous productes

Mercadona
Imatge d'arxiu d'un dels supermercats de Mercadona.  | Cedida

La cadena de supermercats de Juan Roig ha tornat a sorprendre els seus clients amb nous productes, una pràctica que ja s'ha convertit en el 'leit motiv' de l'empresa. Tanmateix, cal recordar que durant el mes de febrer, la cadena va presentar les seves noves varietats d'hamburgueses vegetals per a vegans i vegetarians, galetes farcides de tiramisú, gels netejadors de mans, laques i fins i tot, la 'granola Hacendado'.

Així doncs, aquest més no podia ser menys. A continuació et mostrem les cinc noves propostes de Mercadona que ja estan arrasant entre els seus clients.

  

Iogurts cremosos desnatats de sabors

Als iogurts naturals, edulcorats i de sabors d'Hacendado, ara se'ls sumen tres noves varietats que acaben de sortir al mercat: llimona, maduixa i coco. Una novetat amb la qual Mercadona amplia la varietat d'un dels seus productes més demandats. I és que gràcies al seu baix preu -1,55 euros- i al seu sabor, s'han convertit en els favorits de moltes cases. 

Limón, Coco y Fresa, los nuevos sabores de los yogures desnatados de Hacendado

Llimona, Coco i Maduixa, els nous sabors dels iogurts descremats d'Hacendado. | Mercadona

Crostons de formatge

Una novetat especialment pensada pels amants del formatge en totes les seves formes. I és que els crostons de tota la vida amb els quals acompanyem les amanides, ara Mercadona els hi ha afegit un toc de formatge per donar-li un gust diferent als teus plats. Una opció alternativa amb la qual omplir els plats de nous sabors per només 0,85 cèntims.

Los picatostes de queso, novedad en Mercadona
Imatge dels crostons de formatge de Mercadona. | Mercadona

 

Galetes amb mantega 

Un clàssic renovat a l'estil dels crostons de formatge. Les galetes amb mantega són un producte que mai hauria de faltar al rebost de tota casa. I això, Mercadona ho sap molt bé. Per aquest motiu, ha llançat aquestes galetes, elaborades al més pur estil tradicional i que es poden adquirir per només 1 euro.

Las galletas con mantequilla Hacendado, otra novedad
Imatge de les galetes amb mantega de Mercadona. | Mercadona

 

La pasta italiana 

Les noves propostes de pasta d'Hacendado s'han convertit en el gran èxit de Mercadona des de principis d'any. Des de fa ja diverses setmanes podem trobar-les a les prestatgeries dels supermercats i ja s'han convertit en les preferides dels consumidors gràcies a la seva qualitat. De fet, el seu proveïdor és De Mateeis Alimentase, una de les principals productores de pasta de blat dur a Itàlia.

El proveedor de las nuevas pastas de Hacendado es De Mateeis Alimentare
Imatge de la nova pasta de Mercadona. | Mercadona

Comentaris

envia el comentari