Patricia Conde acaba el seu aniversari a l'hospital a causa de la febre

La presentadora va complir 39 anys el passat 5 d'octubre

Patricia Conde.
Imatge de la presentadora Patricia Conde | La Sexta

La setmana passada Patricia Conde va veure com un dia molt especial no acabava de la millor manera possible. El 5 d'octubre la presentadora va complir 39 anys, però a causa d'una febre molt alta va haver d'anar a les urgències d'un hospital on la van ingressar.  

La mateixa protagonista va explicar aquest moment tan desagradable en el seu compte d'Instagram, on ha compartit un vídeo de la celebració, però on també explicar el complicat final de jornada que va tenir.

Una febre molt alta, la causa del seu ingrés 

Conde relatava en la seva xarxa social com va començar bé el dia, però que finalment el seu cos va sucumbir: «Tot era perfecte (bé... la veritat és que em trobava una mica malament) i com sóc així de burra, vaig tirar de les meves reserves d'energia, però va arribar la nit i la febre va pujar tant que vaig acabar a urgències». 

La periodista explica també que encara que es trobava malament tothom li va dir que «guapa estava amb la cara rentada, sense pentinar i feta una merda». Patricia afegeix que va acabar el dia dient a tothom que anessin a un centre estètic mentre «em ficaven per les benes nolotil, paracetamol i antibiòtic». 

El que més va lamentar la presentadora va ser no poder participar en el seu programa: «Avui no podré estar en el programa i em fot perquè he fet directes a punt de morir-me», explicava la companya de feina d'Ángel Martín. 

Tot i el final, va ser un gran dia 

Encara que les últimes hores del seu aniversari van ser per oblidar, Conde va iniciar molt bé la jornada: «Vaig començar el dia en 'Felicidad Carrera'. No crec que existeixi millor manera de començar el teu aniversari que deixant-te amanyagar. El vaig gaudir tant que em vaig quedar adormida després d'un súper massatge facial». 

Patricia va comentar que després «em van dur a un lloc màgic i meravellós, semblava la peli 'Un lloc tranquil', allà ningú parlava fort». La presentadora va agrair poder descansar i gaudir del seu dia lliure. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Quién cumple años hoy? #5deoctubre #felizcomounaperdiz

Una publicación compartida de Patricia Conde (@paticonde) el


Comentaris

envia el comentari