Primer pla de Patricia Conde somrient

Patricia Conde assenyala als concursants que es van drogar durant Masterchef Celebrity

Patricia Conde ha deixat tothom en xoc amb la seva confessió

Patricia Conde ha marxat de MasterChef Celebrity com un autèntic vendaval, disposada a arrasar amb tot al seu pas. La presentadora ha parlat sense embuts sobre la seva experiència en el programa de talent culinari: les coses no són sempre tan boniques com semblen.

No és la primera que denuncia la falsedat i les mentides mostrades a la càmera i que no tenen res a veure amb la realitat allunyada dels focus. Entre altres coses, Conde ha acusat la direcció del programa de manipular els electrodomèstics per causar problemes a l'hora de cuinar.

De fet, es dirigia directament a la seva cap. «Digues-li als nois de xarxes del programa (que són meravellosos) que deixin d'escriure coses feridores sobre mi. Jo parlava del perill de les xarxes, no de salut mental. No estàs boig, t'han apagat el forn», denunciava sobre el perill que això comporta per als concursants. És més, la presentadora insinuava que la presència d'un psicòleg al programa era fonamental per explicar-los el «per què de les coses».

Patricia Conde ha protagonitzat un simpàtico sketch amb Dani Martín
Patricia Conde explica la veritat sobre 'MasterChef'. | GTRES

No obstant això, el suposat boicot als concursants no seria el principal problema a què s'han d'enfrontar, ja que Patricia posava el focus en un tema molt més greu. Apuntava directament al consum de drogues per resistir el ritme frenètic del concurs, cosa que també explicaria moltes coses.

«En la meva vida mai no m'he drogat i en un programa amb 14 càmeres enfocant-me mai faria una cosa així. Soc bona però no idiota. M'estimo, em respecto i vull el millor per al meu fill i per a mi. Saps perfectament qui són les dues persones d'aquesta edició que sí que ho han fet, cada dia», afegia Conde assenyalant diversos dels seus companys.

Patricia Conde explica la veritat sobre MasterChef i deixa molts en evidència

«Mira't les imatges del dia de l'hipòdrom, per exemple», insinuava sense objeccions. És innegable el fet que certs personatges tenen reaccions realment exagerades a la càmera.

A més, Patricia també denunciava el favoritisme que els jutges mostraven cap a certs famosos. «Em passen a mi el mort. Em vau dir que estigués graciosa, fes acudits i altres coses, quan em vau fer fora tres setmanes i no vaig poder rodar», es lamentava.

Conde també ha atacat directament els directors del format per obligar-la a posposar altres projectes molt més importants per a ella, fins i tot quan ja tenien clar que seria la següent expulsada al concurs. «Vaig deixar de gravar A todo tren 2, que és el que volia. El meu cuinat era una mica lent però eficient. Coses pitjors les han donat per bones», sentenciava. D'aquesta manera, la presentadora deixava molt clar que la seva «actitud va ser guai perquè ja no tenia por».

Tot i això, sembla que al final Patricia es penedia d'haver compartit aquesta informació i va decidir esborrar el contingut. La veritat és que la presentadora acabava d'explotar després de sentir-se atacada al programa. 

El xef Jordi Cruz assegurava que havia sentit una gran decepció amb ella: «No només et veig derrotada, sinó que fins i tot t'ho prens a la lleugera. T'has rendit i a mi m'has decebut. No et reconec. No estàs lluitant per la jaqueta. No havia vist mai això, algú amb perspectives d'arribar a la final i que no es posi les piles».

Davant d'això, Patricia Conde arribava a la conclusió que aquells que l'havien advertit sobre el programa tenien raó i així ho manifestava públicament: «Un dia algú va dir: "això és un 'show' més que un programa de cuina". Hi ha hagut amor, hi ha hagut guerres, jo sempre he estat partidària de l'amor i de l'humor. Em vaig bloquejar davant de tanta pressió i m'encantaria que no hagués estat així», sentenciava dolguda.